Ey svima ponovno.
Volio bih si napravit stereo lampaša da vrti doma drivere od 25-100 watta, dakle ništa pre fancy, nikakvi mosfeti, regulacije napona i ostalo, već teška "analogija".
Sa gitarskim ampovima imam već "dosta" iskustva i od DIY pa do svakodnevnog kopanja i popravljanja istog zadnjih 6 godina, ali o "HiFI" ampovima nemam blage veze.
Kako ne bih otvarao novu temu i zapunjavao forum, neka netko preporuči neki jednostavni, možda čak i 2x single ended build. Od lampa imam EL84, EL34, ECC81, 82, 83, zapravo svega i svačega.
Volio bih da imaju mrvicu ipak "mesa" da pumpaju baseve, da farbaju zvuk (dakle neki slatki LoFi).
Preporučite neku već otvorenu temu na forumu od čeg da krenem i kako da se igram.
Od trafoa izlazne ni nemam baš, ali jedan ili dva mrežna iz gitarskih ampova koji bi mogli igrati imam!
Ako idem na push pull, imam dva nova trafa za el84 PP (može i 6V6 po speckama navodno isto), kupio unazad par godina u elmatisu

EDIT* imam i dvije nove novcate 300B i dvije 2A3 od JJ neko vrijeme i možda bi i to iskoristio, ali je to velika egzotika za mene...