Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la pamook » Pon sij 06, 2014 6:41 pm

:lol: narafski, cim pise "explosive, poison, flammable" odmah je u medicinske svrhe - upotrijebis jednom i nista te vise ne boli :P ... ultimativni terminalni lijek :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Dean » Pon sij 06, 2014 7:10 pm

:obscene-smokingweed:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Master of disaster » Pon sij 06, 2014 9:15 pm

audio kutak napisao:da mi je znati što je unutra.... :whistle:

Unutra je uspješan pokušaj da alat bude uredno sortiran i posložen. Što nas vodi do hrpe alata na stolu... :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la audio kutak » Pon sij 06, 2014 10:27 pm

Master of disaster napisao:
audio kutak napisao:da mi je znati što je unutra.... :whistle:

Unutra je uspješan pokušaj da alat bude uredno sortiran i posložen. Što nas vodi do hrpe alata na stolu... :lol:

i mislio sam.... ja gotovo sav alat držim u ladici stola, velika je.... da to sve idem lijepo slagati na

npr. one ploče na zidu, trebao bih najmanje 2, 3 metra dužine.... ovako mi je sve na hrpi.....

meni je kaos urednost, bar znam gdje mi kaj stoji.... ;)
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Sri sij 08, 2014 9:55 pm

...stiglo nam je prleceee :lol: :doh: ... rucak je bio inspiriran nedavnim odlaskom u NS na buvljak, a za navecer, ipak nesto slatko :shock:

srecom pa dugo nije bilo ni mesa ni kolaca na trpezi, sve neke trave i povrcaljke :doh: :mrgreen:

Pljeskavica u pecivu s sir-kajmak-majoneza-tucana ljuta paprika. Osobno sam tucao...

ostatak menija je bio za ovu zanovjetacku ekipu tipa "necu krilo, hocu batak, necu vrat ja bi gljivu i tako to...

odoh po jos komad kolaca, taman se ohladio na radnu temperaturu :mrgreen:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la pamook » Ned sij 12, 2014 11:13 pm

...mamun radi sto mamun vidi :shock: :lol:

morao sam probat, jednostavno je to jace od mene :doh: :lol: ... srecom sam imao jednu LP-ku koja je trebala nekad vec biti upotrijebljena u druge svrhe, pa se sjetih da mogu bez pardona probati upravo na njoj...

naime, nakon prve slike.... i blagog odmora od iste, kopalo me probat ono sto sam vidio neki dan na jubitou... ciscenje plojki sa varijantom drvofixa, a kako sam Pattex imao pri ruci... gdje ce suza, neg pod oko, rekli bi :D

eksperiment je trebao samo pokazati da li je i Pattex upotrebljiv i da li ce se dati skinuti bez problema... ide dolje bez imalo frke, a sloj se susio jedno dva sata (zaboravio sam ranije ici pogledati)...

ergo,
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la sonny » Ned sij 12, 2014 11:20 pm

Ja mislim da je to ipak pregusto da bi ušlo kvalitetno ( u svrhu čišćenja ) u brazde ploče, a s druge strane, kako je brazda u dvije dimenzije, postoji mogućnost da dio tog ljepila po skidanju ostane u brazdi ( ili po visini, ili bočno )... Pa si onda napravio još više štete...
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned sij 12, 2014 11:41 pm

Da toga se i ja bojim. Metoda je dosta "razvikana" i gledao sam na audiofil.netu i nekim drugim forumima i to ide i hvale je ali osobno ipak se ne bi odlučio na tako nešto. Znam da drvostik i takva ljepila se dosta lako skidaju sa plastike ali svejedno. Možda se i ja jednoga dana odvažim ali još ne.

edit: vidim da piše "der grosse preis" mislim kako možeš ploču na ploči koja je visoko cijenjena isprobavati raznorazne metode čišćenja. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Pon sij 13, 2014 12:26 am

To sam i htio cut, par misljenja... a bilo je vise probe radi, da vidim kako se Pattex ponasa, i naravno, da bi se ubilo neko vrijeme nedjelje popodne :D
pamook

PostPostao/la Edison » Pon sij 13, 2014 12:44 am

sonny napisao:Ja mislim da je to ipak pregusto da bi ušlo kvalitetno ( u svrhu čišćenja ) u brazde ploče, a s druge strane, kako je brazda u dvije dimenzije, postoji mogućnost da dio tog ljepila po skidanju ostane u brazdi ( ili po visini, ili bočno )... Pa si onda napravio još više štete...

Mozda se ljepilo moze malo razrijediti vodom? Jedino bi se duze susilo.
Nema sanse da dio ljepila ostane u brazdama. To se skida kao film.

Jedan prijatelj je to probao prije par godina s drvofixom. Kaze da je dobro ocistilo i da se kod sviranja osjeti velika razlika "prije" i "poslje".

Ja nisam probao, a ako budem, to ce biti na ljeto... brze se susi... ;)
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica