Ok,
Da rezimiram podatke koji su dostupni svima na forumu pa vjerujem Deanu i Klokanu:
Na "novi" forum sam se učlanio krajem osmog mjeseca prošle godine. U temi predstavljanje predstavio sam se u 12. mjesecu prošle godine. Činjenica je da nemam nikakvih postova do sada pa to onda može izgledati isključivo kao pokušaj prodaje cd playera. Osim ako se ne stavi u vremenske okvire
Morate biti svjesni činjenice da postoji cijela skupina ljudi koji su članovi foruma prate manje više sve diskusije jer žele naučiti. Osobno, moj stav je da ako nemam ništa pametno za pitati ili za podijeliti rađe neću ništa ni pisati. Jednostavno ima puno ljudi na forumu čije je postove uživancija za čitati. Tako sam ispratio Deanove Bajadere i jeans pojačala, Klokanove pokušaje određivanja radne točke gu50 i tomove monoblokove.
S druge strane vidio sam da nema ograničenja postanja u temi prodaja s obzirom na broj postova pa sam i stavio oglas.
Vjerujem da php skripta ima takvu mogućnost pa ako se admini foruma na to odluče mogu uključiti tu opciju.
S druge strane, ako taj fičur nedostaje javite mi se na PM pa ćemo nešto iskemijati.
Btw, na "starom" forumu mi je nick tcavrag, ali ni tamo nisam skoro ništa postao... Jbg, virtualni sam introvert

Uglavnom, ako je oglas problem, neka ga admin pobriše - razumjet ću.
Pozdrav!