Postao/la audio kutak » Čet tra 03, 2014 9:25 pm
nažalost, zbog nenadanih troškova popravka automobila prošlog tjedna, nisam u mogućnosti
doći na TF tako da otkazujem smještaj.... nadam se da sam na vrijeme otkazao i da organizatori
neće imati problema zbog toga....
ako uspijem doći, doći ću na jedan dan, svima ostalima želim prijatno druženje!
1. davorin - 2 osobe - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom - soba 107
2. Lest - 1 osoba (1/1 single use) - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom (Broj sobe ne znam kako izabrat, posto ne znam koje mogu biti single use, ako moze na prvom katu.Po potrebi moze smjestaj i u konobi ili hotelu,nije problem)
3. Edison - 1 osoba - petak, subota, nedjelja - 2 nocenja s doruckom - soba 210
4. S@ki - 2 osobe, subota i nedjelja, 2 noćenja s doručkom. soba 108?
5. Dean - 2 osobe + klinac - petak -subota-nedelja , 2 nočenja sa doručkom, recimo 109?
6. Pamook + significant otter, i dva potomka, dolazak petak popodne, 2 nočenja s doručkom, soba 206
7. joe dalton - 2 osobe + dijete (6g.) - petak, subota, nedjelja - noćenja s doručkom, soba 106?
8. Khadgar - 1 osoba - petak,subota,nedjelja - 2 noćenja sa doručkom.(može neka trokrevetna soba-jeftinije je recimo 207)
9.SaWa-1 osoba - petak,subota-jedno noćenje sa doručkom-najjeftiniji smještaj bilo koja soba.
10. Gilhooley -2 osobe, ja i supruga, petak predvečer, dva noćenja s doručkom, odlazak u nedjelju. Dajte neku dvokrevetnu
11. tom_hifi - 2 osobe, subota i nedjelja, 2 noćenja s doručkom
We Are DIY-erz...