Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la pamook » Pet lip 06, 2014 12:47 pm

Thx za info herr Precjednik :P

nakon sto smo (godinama) uspjeli vise-manje izraubat ovaj na slici (nekakav slovenski proizvod iz polovice 90-ih, radio odlicno godinama ali ipak dotrajao), probao sam par slicnih prezentiranom, ali uglavnom se zavrsilo da su u roku pola sata zavrsili karijeru ili u kanti, a jedan je zavrsio kod Punice... ti isprobani su bili "dobri" za jedno pola kg do cijelog kg voća, i to za lezerno penzionerski umjesto strikanja i heklanja navecer pred telefizorom...

nazalost, drugi (bolji) nisam lokalno nasao, a ebay je iznjedrio jedan inox stroj za cca 1k kn, ali bez mogucnosti dobave u ovaj geografski pitoreskno postavljen teritorij :doh: ... tako da, sve sto je ostalo su srce, ruke i lopata :lol: .. i pokoja psovka, narafski :mrgreen:

probat cu pri sljedecem izletu u OS otici do Merkura ili nekog od vecih centara pa uzmem po preporuci... thx :obscene-drinkingcheers:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la zuzi » Pet lip 06, 2014 1:50 pm

@pamook
Stroj sa slike se pokazao odličnim /tvrda plastika,zvjezdasto sječivo koje jako,jako pažljivo moraš prati/, sve u svemu kad je gazdarica to donijela u kuću nisam vjerovao da tako genijalno jednostavna stvar može biti na tržištu.
zuzi

PostPostao/la SaWa » Pet lip 06, 2014 2:08 pm

Ja sam taj drek kupio u njemačkoj prije par godina za 5-6 eura.Sav sretan kako sam dobro prošao,donesem to ženi,kao veliki poklon :D .
Kaže ona,ima tog u Lidlu za 35kn.... :doh:
SaWa

PostPostao/la pamook » Pet lip 06, 2014 4:49 pm

SaWa napisao:Ja sam taj drek kupio u njemačkoj prije par godina za 5-6 eura.Sav sretan kako sam dobro prošao,donesem to ženi,kao veliki poklon :D .
Kaže ona,ima tog u Lidlu za 35kn.... :doh:

da, ali ne onaj sa slike sto je postao Zuzi ;)

ove od 39kn sam (kako rekoh) i ja probao, pa bacio, odn. jedan proslijedio pun`ci... onaj sto je Zuzi stavio sliku je otprilike 35€ (+/- koji €) po njemackom e-bayu i kvalitativno djeluje drugacije od ovih savitljivih jeftinjara koje su po policama Kauflanda, Konzuma i slicno (da, isao sam danas u potragu :mrgreen: )... lokalno, ne nadjoh nista osim tih kinezera od savitljive plasticurine za 35-39kn...

u stvari mi je samo trebala potvrda iz prve ruke da ono za 200ak kn nije isto sto i ovo za 40kn samo druge boje, jer nisam imao priliku uzivo usporediti...

kupim, javim 8-)
pamook

PostPostao/la pamook » Pet lip 06, 2014 8:08 pm

...needs more sugar? :laughing-rolling:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la davorin » Pet lip 06, 2014 8:15 pm

"Boja obećava, ali gdje je nestalo meso!?"-kaže pas. :think:
davorin

PostPostao/la audio kutak » Pet lip 06, 2014 8:18 pm

opasno!! kak ih to treniraš??? čak se neda slikati!!
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Pet lip 06, 2014 9:17 pm

nedajBoh da ga treniram :naughty:

samo je ispao "opasan", dok sam ja nanisanio AF, dotle se taman prestao oblizivati... ipak je to jedan prijateljski obiteljski pas :D, a kako se sve danas naziva akronimima, ovaj bi bio SGOS (Stalno Gladni Oštrodlaki Svejeb) 8-)
evo i fotka napravljena kronoloski neposredno iza one prve 8-)
@Davorin - :think: nije mi to ni palo na pamet... mozda dok je procesuirao te razne nijanse sive, tko zna :lol:
pamook

PostPostao/la s@ki » Sub lip 07, 2014 8:36 am

Koja faca :D

Ja dovukao doma čistokrvnog Šarladora (kombinatorika Šar pei i labradora) i svaki put ostanem "paf" na labrador stranu "proždrljivosti".
Majke mi kao da sauger upalim..lol
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la pamook » Sub lip 07, 2014 8:18 pm

:lol: ja se konstantno vodim samo onom - ne uzimam nista sto jede vise od mene :mrgreen:

a dok je reket vani, a plina jos ima.... omanje obiteljsko druzenje uz domaći Boršč :lol: :lol:
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica