audio kutak napisao:tebi treba kriogeno hladjenje![]()
Dean napisao:Ono u četvrtom redu nekaj ne štima....
Khadgar2007 napisao:Dean napisao:Ono u četvrtom redu nekaj ne štima....
Gdje,šta?
Inače buni me to ča kada sam napravio AllPIC programator(koji nije htio zapisivati u PICeve ali ih je čitao) u ICProg-u kada sam pročitao PIC, zapis na zadnje dvije/ili jedne lokacije nije bio 3FFF već nešto drugo jer je to kao neki kalibracijski file za interni oscilator koji nije pametno obrisati. E sada to kod PICkit3 nisam vidio.Budući da se radi o istim PICevima sa kojima sam se igrao na AllPICu možda sam te zapise ipak pobrisao jer sam nešto probavao programirati ali opet mi je čudno što na oba primjerka koje imam svi zapisi u memoriji PICa su identični.
Khadgar2007 napisao:Dean napisao:Ono u četvrtom redu nekaj ne štima....
Gdje,šta?
Inače buni me to ča kada sam napravio AllPIC programator(koji nije htio zapisivati u PICeve ali ih je čitao) u ICProg-u kada sam pročitao PIC, zapis na zadnje dvije/ili jedne lokacije nije bio 3FFF već nešto drugo jer je to kao neki kalibracijski file za interni oscilator koji nije pametno obrisati. E sada to kod PICkit3 nisam vidio.Budući da se radi o istim PICevima sa kojima sam se igrao na AllPICu možda sam te zapise ipak pobrisao jer sam nešto probavao programirati ali opet mi je čudno što na oba primjerka koje imam svi zapisi u memoriji PICa su identični.
pamook napisao:Potrazit cu gdje su mi dijelovi koje sam radio prije 10ak godina, pa ako iskopam hladnjak sa ventilatorom, ne bi bilo lose da ga ubacis u seriju s postojecim ili izbacis postojeci skroz... jos jedna stvar je bolja pumpa za cirkulaciju, ne znam sto imas ali ja sam koristio MaxiJet 1000, sada ih imas MJ 1200 u Osijeku u Dogi trade-u po 200ak kn
http://www.advancedaquarist.com/2008/8/review" target="_blank" target="_blank
blok ti mogu dati ovaj sto sam radio za athlona ali morao bi se poigrati sa pripasavanjem na rupe od maticne... nije problematicno, ali raspored rupa na bloku je tamo od davnog Socket A![]()
uglavnom, ubaci jacu pumpu, i ubaci jos jedan hladnjak - obicno se uzme grijac kabine, montira jedan ili 2 ventilatora od 120mm i vozi... 120mm radi manje buke, iako je i to relativno![]()
ako tragas po otpadu, trazi grijac kabine od Kadeta negdje iz `86-te do `89-te, bili su bakreni a ne aluminijski, radili odlicno... morao bi biti negdje moj pa potrazim ako ti je u igri...
mislim da ti promjena bloka na CPU nije kriticna jer kad smo mi to prije radili, proc nije imao IHS...
javim ti da sam (ili nisam) nasao grijac (hladnjak) kabine
micro napisao:
Problem je ovog mog vodenog hladjenja sto je ono zatvoreno i ne moze se nista prepravljati bez nasilnih metoda(antec ono manje). Imam ja pumpi skinutih sa onog stroja za razvijanje fotografija , japanske su sa ugradjenim BLDC motorom mislim da bi se moglo ugurati u kuciste.
Mislio sam na ona napajanja koja se prodaju kao kit , ili odvojeno recimo hladnjak ,pumpa ,spojnice itd.
... dimenzija hladnjaka se ne sjecam bas, ali ugurao sam ga u veliko Chieftec kuciste 
Majestic-12 [Bot] pregledava forum i 19 gostiju