Triode festival 2015

Re: Triode festival 2015

PostPostao/la pinco » Sri sij 28, 2015 10:08 am

Dobro je, halleyjev komet prolazi ponovo tek 2061g.! :think:
pinco

PostPostao/la Dacho » Sri sij 28, 2015 6:56 pm

pamook napisao:mladitji, nije valjda 24 kreveta sve sto se ima? Google ne pomaze bas (a ni cijene hotela Panonija ako cemo iskreno :D ), neki hostel ili slicno? Nema?

Što se tiče smještaja još jednom ponavljam, primarni smještaj je u "hotelu" SOBE SISAK sa kapacitetom 24 kreveta. Uz to još postoji mogućnost smještaja u BIJELOJ LAĐI što je već spomenuto ali toamo je možda malo skuplje. Pored toga je naravno i hotel Panonija koji je i najskuplji. Cijena smještaja u BIJELOJ LAĐI naravno ovisi o broju kreveta koji bi koristili. Dakle trebali bi prvo vidjeti o kojem okvirnom broju ljudi se radi pa da vidimo da li uopće i koliko treba kreveta u tom drugom rezervnom smještaju.
Dacho

PostPostao/la Dacho » Sri sij 28, 2015 7:11 pm

Što se tiče samo organizacije ako se usaglasite da to bude u Sisku ja sam na raspolaganju da to sve organiziram...
Sistemi i sve ostale skalamerije bi bile postavljene u SOBE SISAK (Stjepana Radića 17), objektu gdje postoji sala od 100 m2, ako to ne bude dovoljno možemo se proširiti u jednu od prostorija plesne škole moje ženice(Rimska 14) i to je udaljeno oko 200m od primarnog smještaja .
Parking postoji ispred samog Hotela jer je to centar grada i subotom se ne plaća.
Hotel će uskoro imati mali restoran i doručak u ponudi. Svečanu večeru možemo organizirati u jednom od nekoliko restorana u gradu i uglavnom su udaljeni od 100-300m od smještaja. Cijene su i više nego pristupačne ( od 30-tak kuna pa nadalje). Tko želi više fensi-šmensi večeru u blizini hotela( 200m) se nalazi i restoran COCTAIL koji je u par navrata po gastro kritičarima uvršten među top 10 restorana kontinentalne hrvatske, a čak i tamo je dobra večera oko 100-njak kn.
Vlasnica hotela je i vlasnica RIVER PUB KLUBA koji radi cijelu noć i nalazi se u istoj ulici kao i hotel pa se u večernjim satima i tamo može zaružiti... :D
Uglavnom Sisak je kao stvoren za ovakve stvari....pa eto navalite.
Dacho

PostPostao/la tom_hifi » Sri sij 28, 2015 7:25 pm

Meni ovo zvuči vrlo obećavajuće. Ja sam za! :)
tom_hifi

PostPostao/la sonny » Sri sij 28, 2015 10:04 pm

OK, odgovoreno je TKO i GDJE...

Meni ovo izgleda solidno na jednom od promo filmića...
Ne bi bilo loše vidjeti nekoliko kvalitetnijih fotografija same prostorije gdje bi se održao TF...
Što je u sobama i kako su opremljene mislim da je svima manje bitno...

Dakle dacho, prezentiraj nam kvalitetnije sam prostor i probaj izvidjeti okvirne termine, kako su predloženi u prijašnjim postovima...

Što se tiče tvog pitanja oko broja sudionika i smještajnih kapaciteta...
Treba računati da je na prijašnjim TFovima u špici (subota) obično bilo oko 30-50 ljudi (možda u nekim trenucima i više, ne pamtim najbolje)...
Svi sudionici ne ostaju noćiti, ali treba računati da će ta 24 raspoloživa kreveta biti popunjena...
Možda je veći problem ukoliko su sobe veće, a netko zahtijeva privatnost pa želi biti sam u sobi...

Uglavnom, smatram da slobodno možeš u nekakve preliminarne dogovore, izvid termina i točnih cijena...
I što prije prezentirati to ovdje.. Smatram da će feedback biti i više nego pozitivan (kao i do sada) pa se može u daljnju realizaciju i otvaranja teme popisa sudionika i svega ostalog... Sve drugo što je bitno za organizaciju ćemo odraditi "u hodu" kao i do sada, te tu kao jedan od organizatora stojim u potpunosti na raspoloaganju...

Ove prve korake treba odraditi što prije i nakon usaglašavanja termina napisati obavijest/poziv da se ljudi imaju vremena pripremiti/izjasniti...
Uostalom u ovom podforumu ima nekoliko tema s prijašnjih TFova kao (pri)pomoć...

Živili !
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la Dacho » Sri sij 28, 2015 11:00 pm

sonny napisao:OK, odgovoreno je TKO i GDJE...

Meni ovo izgleda solidno na jednom od promo filmića...
Ne bi bilo loše vidjeti nekoliko kvalitetnijih fotografija same prostorije gdje bi se održao TF...
Što je u sobama i kako su opremljene mislim da je svima manje bitno...

Dakle dacho, prezentiraj nam kvalitetnije sam prostor i probaj izvidjeti okvirne termine, kako su predloženi u prijašnjim postovima...

Što se tiče tvog pitanja oko broja sudionika i smještajnih kapaciteta...
Treba računati da je na prijašnjim TFovima u špici (subota) obično bilo oko 30-50 ljudi (možda u nekim trenucima i više, ne pamtim najbolje)...
Svi sudionici ne ostaju noćiti, ali treba računati da će ta 24 raspoloživa kreveta biti popunjena...
Možda je veći problem ukoliko su sobe veće, a netko zahtijeva privatnost pa želi biti sam u sobi...

Uglavnom, smatram da slobodno možeš u nekakve preliminarne dogovore, izvid termina i točnih cijena...
I što prije prezentirati to ovdje.. Smatram da će feedback biti i više nego pozitivan (kao i do sada) pa se može u daljnju realizaciju i otvaranja teme popisa sudionika i svega ostalog... Sve drugo što je bitno za organizaciju ćemo odraditi "u hodu" kao i do sada, te tu kao jedan od organizatora stojim u potpunosti na raspoloaganju...

Ove prve korake treba odraditi što prije i nakon usaglašavanja termina napisati obavijest/poziv da se ljudi imaju vremena pripremiti/izjasniti...
Uostalom u ovom podforumu ima nekoliko tema s prijašnjih TFova kao (pri)pomoć...

Živili !

Soba u hotelu ima 12 i ako odaziv bude dobar sigurno ce biti premalo. Shodno tome otići cu ovih dana do Bijele Lađe malo porazgovarati sa vlasnikom.
Svakako cu poslikati salu da se vidi kako to izgleda, sutra idem u tvoje krajeve Delnice i Rijeku pa ne stignem odmah sutra.
Dacho

PostPostao/la Lest » Čet sij 29, 2015 12:24 am

Lokacija i popratni objekti izgledju odlicno :D
Dobro je sto ie sve u blicini od dvjestotinjak matara,cijene restorana su vrlo prihvatljive,a izgleda da ce i smjestaj biti pristojne cijene.

Dacho,svaka cast na preuzimanju inicijative za organiziranje ovogodisnjeg TF-a.
Kao i ostali koji su se uhvatili tog posla,znam da nije lako.
Treba volje,a prvenstveno vremena.

Ti kad saznas i sredis cijenu za majice i akreditacije javi nam iznose,pa ti budemo svi uplatili potrebno.

Sto se tice loga za ovogodisnji festival,tko bi mogao to sredit?
Lest

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet sij 29, 2015 12:29 am

Već je poslan upit Sonyju da li ima logoe od prošle godine pa ako ima vremena da on to sredi,ako nema naći će se netko od siščana da to napravi. :)
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Dacho » Čet sij 29, 2015 8:28 am

Večeru sam mislio da rezerviramo u Malom Kaptolu pa malo pogledajte ponudu na njihovoj stranici..:
https://m.facebook.com/malikaptolsisak? ... aptolsisak

Ali svakako cu vidjeti sto nam nude u Bijeloj Lađi, tamo je veći prostor i bolji ambijent, možda dobijemo dobru ponudu s obzirom na potrebu i nekoliko soba koje ćemo im zauzeti, jedino sto je to sa druge strane Kupe ali nije daleko, 5 min pješice.
Dacho

PostPostao/la Lest » Čet sij 29, 2015 3:57 pm

Ajmo odredit datum,da mozemo poceti sa listom rezervacija,opreme itd. polagano.
Znam da ima jos vremena,no bolje pocet bez zurbe.

Oba datuma koje je predlozio Edison izgledaju u redu.
Lest

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival