On ti nema auto !!!
ja cu sklepati neke male dvosistemce onako iz zabave...
ako bude para
pa dovucem
DSP
pojacala - alephe
diy zvucnike
od zarulja mogu ponjeti osram od 75w da osvjetli prostoriju...ako bas moram

zuzi napisao:Ovdje Predcednik ŽKV /Žarula Klub Varaždin/
Ja /Predcednik/ kao što je svima poznato sam samoproglašen, ukazom koji nitko nije vidio, moje članstvo je zapravo nepostojeće jer Kluba nema ni u kakovoj formi, ponajmanje kao UDRUGA jer se mojoj despotskoj naravi bljuje od te forme /ne želim elaborirati ali me uvijek asocira na jednog šefa udruge koji nije u stanju srediti svoje zube nego se kesi u ekran/ a sve dalje bi bilo raspravljanje o sistemskoj teoriji i upravljanju što prelazi okvire ovog foruma.
Razlog javljanja je spominjanje Mojeg imena /Gil/ što odmah izaziva moju narcisoidnost koja graniči sa manijom veličine. Dakle - pitanje je - da li smije donijeti uratke s čipovima na ovakav skup koji ima ime Triodni festival. Pa valjda je Gil toliko razuman da si sam odgovori na ovo pitanje. Otprilike kao da ja odem sa svojim pojačalima na neki glazbeni festival jer i ovo moje isto ima veze sa glazbom.
E sad je pitanje u što je od naslova ostalo a što se u praksi dogodilo. Dogodilo se to da su se pojavila cijevna pojačala i od pentoda i od ostalog "žarulovlja". Dogodilo se to da su se u Krasnom pojavili ljudi sa širokopojasnim zvučnicima a bez bio kakve cijevne podrške. Dogodilo se to da smo se počeli pojavljivati sa Pasima /bez mačaka/, da se dovlačilo dacova,tracova,macova bez trunke žarnih niti. I - svi smo se dobro zabavljali i moram priznati tu i tamo slušali glazbu.
Dogodilo se i to da su se oduvijek voljele vidjeti "ukrašene" naprave /bez stvarne svrhe/ do mjere da su određeni članovi - ne bih htio imenovati ali prvi je to izjavio Dean a da bi danas Sony rekao da danas svako ima bar jednu ivericu doma a čini se po tonu da to nije za donijeti na ovako veličanstveno okupljanje.
I sad je Predcednik zbunjen i unatoč svojem antidemokratskom ustroju poziva cijenjeno forumsko članstvo da svaki pojedini član odgovori Gilu na njegovo pitanje. Čip - da ili ne.
zuzi napisao:Za Predcednika - zuzi v.r.
P-S. Na prošlogodišnjem TF u u Berlinu najbolji zvuk je imalo pojačalo jednog čiče koji je zvuk čipa za auto radio oplemenio sa stabilizatorkom 6080 - pa sad?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju