...iz istog razloga sam ga i ja uzeo - imam preko nekoliko 120mm koluta normal 8-ice gdje su obiteljske snimke iz dana kada su jos smatrali da ono sto kazem zvuci bas simpaticno, a trcanje gologuz po dvoristu izmamljivalo osmijeh a ne zgražanje kao zadnje vrijeme
ako je ispravan, rado ti ga proslijedim na posudbu, dapace
naravno, jos nisam ni isprobao, trenutno imam drugih obaveza pa ne stignem bas, a ne bih volio bas ja biti taj koji ce ga ukljuciti u struju nakon 15-20 godina i eto, malo ga spaliti
ulovio sam jos prije i jedan "obicni" eumig, ispravan, samo mi je falio jedan prazni kolut sa super 8 montazom, imam par komada koji su iskljucivo normal 8 (uža rupa na kolutu)... imam i dva rusa od kojih je jedan kupljen davnih dana kada sam kao klinac uspio razbiti postojeci Mir 2 (
http://olx.pl/oferta/projektor-mir-2-ob ... aZu7r.html" target="_blank" target="_blank ) koristeci ga kao uteg koji je drzao krov "kolibe" napravljene od deke u spavacoj, pa je stari morao uzeti nekakav novi, a kasnije je na buvljaku uzeo jos jedan za dijelove... a sve u cilju obavljanja upravo ideje da se sve sa 8mm rola prebaci na neki drugi medij (jos tamo od igre oko VHS-a pa do danas)
LesFaul napisao:Sjecam se tamo negdje dogadjaja iz sredine 90-tih godina proslog stoljeca i "otkrica" poprilicne "kolekcije" 8mm rola u kutiji ................................Ah te godine...

Ebiga, mi tu nismo imali pomoraca, ali je bilo gastarbajtera, pa se kako-tako snalazilo

, ali svakako puuuuno manje i siromasnije od obale gdje je pomorska ruta bila majka nabave... nisam imao pojma dok nisam upoznao nesto ljudi iz tog pojasa ciji su roditelji (odn. roditelj) bili pomorci i picili okolo, pa se donosilo Philipsovih linija, Revoxovih magnetofona, hrpe traka i ploca, te jos kojesta... al svi koje sam upoznao uglavnom to smatraju malim obiteljskim blagom i ne zele prodati (barem ne po cijeni oko koje bi se pregovaralo)

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.