Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la pamook » Sri svi 04, 2016 10:17 pm

:obscene-drinkingcheers: hocem :D

napunio baterije u ZD pa dosao kuci sav prpošan za nastavak radova na zapostavljenim projektima.... dobio novi elan, samo me malo ovo zdrmalo (nemos nista radit ako se polu-gusis) :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la sonny » Sri svi 11, 2016 8:48 am

A jesi partibrejker :mrgreen:
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la davorin » Sub svi 14, 2016 9:19 pm

Jutros neugodno iznenađenje: procurio bojler u kupatilu! Cijelo kupatilo "pliva" i nema vode za kupanje!
Bojler je pod jamstvom od 3 godine (prošle su 2 godine i 9 mjeseci od kupnje) pa sam hitno nazvao odgovarajuću službu kod prodavača (Baumax) zbog intervencije.
Odgovoreno mi je da serviser stiže u četvrtak, te da donesem bojler taj dan njemu na pregled!?
Kao da se radi o mlincu za kavu, sokovniku, ili DVD-playeru koji je prenosiv pa ga samo ubacim u auto! Za demontažu i pregled na licu mjesta nisu niti pitali!?
Što da radim do četvrtka? Da se kupam u hladnoj vodi ili se uopće ne kupam?!
Dobiti vodoinstalatera kad ga trebaš, a pogotovo subotom, je nemoguća misija u Zadru (vjerujem da bih lakše dobio za intervenciju slobodnog neuro-kirurga, astronauta ili brusača dijamanata! :mrgreen: ), pa sam bio prisiljen operaciju obaviti sam.
Ispraznio sam vodu iz neispravnog, odspojio ga i skinuo sa zida, kupio novi (~800 kuna) i montirao ga.
Jednostavne radnje koje oduzmu ~5-6 sati i za posljedicu imaju toplu vodu za kupanje u stanu i bolove u leđima! :lol:
Treba samo još "odraditi" reklamaciju u četvrtak kod Baumaxa (utovar, prijevoz, istovar, gubitak nekoliko sati, itd.) pa provjeriti nije li jamstvo kod njih samo deklarativno, ili su mislili ozbiljno! :)
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

PostPostao/la Vulkanizer » Sub svi 14, 2016 9:30 pm

I sad vam garancija ne vrijedi jer ga je demontirala neovlaštena osoba :D
Svojevremeno , još za vrime bivše , materi mi se zapali plinski špaher , normanlno , ja sam zatvori bocu , otac mi je opali čušku , jer dica ne smu zatvarat bocu od plina , onda ga je poli vodom , i onda me pohvali što sam se dobro snaša , al mi je reka da ču i drugi put dobit po ušima ako se budem pača u plin ili neda bog struju . Osiguranje je reklo da nemože priznat štetu jer su špaher gasile nenadležne osobe , al otac ni dobi ćušku . Kvaka 22 8-)

P.S.Što bi reka jedan premijer , ''Znam ja što je poplava ''
Once there was a way to get back homeward
Vulkanizer

PostPostao/la davorin » Sub svi 14, 2016 9:38 pm

Vulkanizer napisao:I sad vam garancija ne vrijedi jer ga je demontirala neovlaštena osoba :D ...'

Taj podatak stvarno neću javno iznositi! :lol:
davorin

PostPostao/la pamook » Sub svi 14, 2016 10:09 pm

ehhh, lako tako kad imas servis za reklamaciju u istom gradu :mrgreen:

meni su nakon kupnje Einhell kosilice u trgovini u VK uredno rekli da imam garanciju godinu dana, a ako do necega dodje, jednostavno - ubacim kosilicu u gepek i odvezem se do OS u ovlasteni servis, gdje ce me docekati rasirenih ruku (72 djevice i razvidne štrace nisu spominjali)....

eto sad ces imat dva bojlera, mozes jedan preradit u slow-cooker rostilj :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Sub svi 14, 2016 10:19 pm

pamook napisao:ehhh, lako tako kad imas servis za reklamaciju u istom gradu :mrgreen:

Izgleda da serviser ipak nije u gradu (sudim po onom: ...dolazi u četvrtak!)!

...eto sad ces imat dva bojlera, mozes jedan preradit u slow-cooker rostilj :lol: :lol:

Prvo treba skočiti pa reći hop! :lol: Hoće li biti 2 bojlera, ili jedan bojler+roštiljska posuda+peka znat ću nakon četvrtka! :lol:
davorin

PostPostao/la davidbraco » Sub svi 14, 2016 11:24 pm

Čisto onak informativno-zanima me gdje je procurio-brtva,grijač?
Tko je proizvođač-kakav je grijač nakon 2 god i 9 mjeseci?
davidbraco

PostPostao/la davorin » Sub svi 14, 2016 11:49 pm

davidbraco napisao:Čisto onak informativno-zanima me gdje je procurio-brtva,grijač?
Tko je proizvođač-kakav je grijač nakon 2 god i 9 mjeseci?

Procurio je negdje po sredini (izgleda na mjestu gdje se nalazi cijev u koji ulazi sonda pokazivača temperature), a donji dio sa brtvom i vijcima grijača je ispravan i bez tragova curenja. Grijač i termostat sa regulatorom su također ispravni. Bojler je od "čuvene" firme "Quadro"! :lol:
davorin

PostPostao/la audio kutak » Ned svi 15, 2016 12:45 pm

kad već ne rokam po pojačalu onda bar mogu rokati po pivi :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica