Tome, za primjetiti je kronični nedostatak utičnica....
Znači da radiš na nekoj super-duper letvi....?
Inače, biti će to OK... Malo previše rupičasto za moj ukus ali tako valjda mora biti.

tom_hifi napisao:Da, samo je jedna 'dedicated' utičnica za HIFI (posebni TZ element sa osiguračem 20A i 3x2.5mm2 žicom) i sve će ići preko nje, tj. preko letve koja će biti uštekana u nju. ...
Khadgar2007 napisao:Zapravo 12mm mi i je za cnc(z os) ali imam dva ležaja viška pa rekoh da iskoristim za jedan zgodan stalak.
davorin napisao:tom_hifi napisao:Da, samo je jedna 'dedicated' utičnica za HIFI (posebni TZ element sa osiguračem 20A i 3x2.5mm2 žicom) i sve će ići preko nje, tj. preko letve koja će biti uštekana u nju. ...
Mala napomena:
Maksimala dozvoljena opteretivost bakrene žice i kablova u kućnim instalacijama je ~6A/mm2, pa je tako s kabelom (ili žicom) od 2,5mm2 dozvoljeno provoditi ~15A struje. Uz debljinu kabela (žice od 2,5mm2) se dozvoljava osigurač od 16A, a ne 20A kako je navedeno!
sonny napisao:Inače, složio bih se sa Schultzom da je premalo utičnica...
Kad si več radio sve "iz nule"

davorin napisao:tom_hifi napisao:Da, samo je jedna 'dedicated' utičnica za HIFI (posebni TZ element sa osiguračem 20A i 3x2.5mm2 žicom) i sve će ići preko nje, tj. preko letve koja će biti uštekana u nju. ...
Mala napomena:
Maksimala dozvoljena opteretivost bakrene žice i kablova u kućnim instalacijama je ~6A/mm2, pa je tako s kabelom (ili žicom) od 2,5mm2 dozvoljeno provoditi ~15A struje. Uz debljinu kabela (žice od 2,5mm2) se dozvoljava osigurač od 16A, a ne 20A kako je navedeno!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju