Triode festival 2013.

Re: Triode festival 2013.

PostPostao/la s@ki » Pet ožu 22, 2013 10:08 am

ma sve ću vas bannat :D

Samo kratka opaska mog stajališta (a vjerujem da će se i ostali složiti). Draženovi komercijalni proizvodi su ionako rađeni rukom DIY majstora i ljudi koji ionako doprinose našoj zajednici gotovo svakodnevno (dražen, dean, branko odeon itd da sad ne nabrajam i ne uvrijedim nekog). Isto vrijedi i za davorina itd itd.
Stoga, dečkovi, samo se raspišite i o komercijali, vjerujem da vam nitko neće zamjeriti. Naravno, dokle god to ne bude samo vlastita samopromocija a tu nema brige, znamo se.. ne? :D
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la pamook » Pet ožu 22, 2013 10:11 am

slazem se u potpunosti...
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la tom_hifi » Pet ožu 22, 2013 11:57 am

Mene to apsolutno ništa ne smeta. Davorin također slaže pojačala za druge. Ne treba se reklamirati jer je već poznat. Harkonen također. Osim što će pomoći TF-u, apsolutno me ne smeta da i prodaju odmah 15 uređaja svaki. Meni će biti drago.
tom_hifi

PostPostao/la davorin » Pet ožu 22, 2013 12:04 pm

tom_hifi napisao:Mene to apsolutno ništa ne smeta. Davorin također slaže pojačala za druge. Ne treba se reklamirati jer je već poznat. Harkonen također. Osim što će pomoći TF-u, apsolutno me ne smeta da i prodaju odmah 15 uređaja svaki. Meni će biti drago.

Uređaji koje ću donijeti na TF nisu oni za prodaju, iako će se možda prodati kad ih procjenim završenima i/ili mi dosade. Postoji mala šansa (ako ih završim!) da donesem jedan uređaj koji je naručen i financiran od strane kupca, ali ću ga donijeti samo ukoliko dobijem odobrenje od većine za to.
(to su mono-blokovi sa AV520 i C3m, kao i predpojačalo sa Aa i C3g)
davorin

PostPostao/la tom_hifi » Pet ožu 22, 2013 12:07 pm

Kao što rekoh, bili oni na prodaju ili ne, mene to apsolutno ništa ne smeta. Štoviše, bit će mi drago da vidim nešto novog što još nisam vidio, tak da s moje strane, slobodno i samo naprijed.
tom_hifi

PostPostao/la Edison » Pet ožu 22, 2013 3:10 pm

kaligula napisao:Vjerovatno će do TF-a prosvirati moj OTL sa babuškama

E to jedva cekam cuti. Ako tvoj dobro ispadne, mozda bih i ja radio sebi slican...

kaligula napisao:a da bi to zasviralo i na TF-u, nemam Phono-pre i Line.preamp. A nemam ni adekvatne zvučnike.
Donija bi Thorensa.

Imam ja cijevni phono preamp koji je svirao na TF u Umagu s Dachinim gramofonom. Phono je za MM zvucnicu. Imam i Grounded Grid pretpojacalo koje je na TF pogonilo moje GM70 monoblokove. Nema gornjeg poklopca, ali nema ni veze, nek ljudi vide sto je unutra. Imam i kockice koje sam predstavio na susjednom forumu, kockica s phonom i druga kockica s napajanjem. To je sviralo jesenas u Sheratonu. Nisu cijevi, ali sto sad...

Cijevni phono je velik, a Lest i ja vucmo dosta opreme i vina u malom autu pa taj ne bih nosio. Ako treba mogu uzeti pretpojacalo i kockice s phonom. No najvise bih volio da se to spoji na Harkonenov phono i pretpojacalo. Onda bih morao manje toga nositi. Nema nikavog problema sto su to uredjaji za trziste.

Sibencani, pojacala cemo imati dosta, valjda i izvora. Izgleda da nece biti puno zvucnika. Dajte se malo angazirajte lokalno, i koji su blizi, da imamo i nesto zvucnika za silna pojacala. Mogu biti i tvornicki... samo da se kompletiramo, ako ne bude dovoljno DIY zvucnika.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Schultz » Pet ožu 22, 2013 3:59 pm

Edison, pazi sa količinom vina da nebi bilo da su svi Rječani i Ištrijani pijanci.... :mrgreen:
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la s@ki » Pet ožu 22, 2013 4:09 pm

pa ionako smo već ustanovili da ste pijanci...šta ne ? :D
s@ki

PostPostao/la sonny » Pet ožu 22, 2013 4:22 pm

s@ki napisao:pa ionako smo već ustanovili da ste pijanci...šta ne ? :D

Da :roll:

Zoki vjerojatno nosi svoje male transmisije koje će pogoniti (valjda) Mugen i 13DR7 preamp...
Mogu uzeti i svoje Monacor/Focal zvučnjake ako bude mjesta u autu...
Nije ih nitko poslušao ozbiljno osim mene, tako da ne znam jesu li na "nivou" ili ne...
Moramo neku slušaonu pod hitno organizirat'...
Zadnja izmjena: sonny; Pet ožu 22, 2013 4:23 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la s@ki » Pet ožu 22, 2013 4:23 pm

šta nismo već konstatirali da si nagluh ? :)
s@ki

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival