Bepone napisao:jel ima tko KSA992FTA i KSA1381 viska?
Mozes koristiti 2N5551/5401 i BF471/472 a ima ih kod Kronos u Zagrebu.
Bepone napisao:jel ima tko KSA992FTA i KSA1381 viska?
Bepone napisao:meni i dalje trebaju KSA992FTA i KSA1381, vidio sam po temi prije da su ljudi narucivali , a nitko cini mi se osim edisona nije napravio amp... kamo ste mladici sad??
Bepone napisao:fala grunf znam za tevetron,
trenutno sam se nakupovao ovih KSA kombinacija iz mousera I prekasno je mozda da se prebacujen na druge tipove( citaj vec sam spalio vrecu $$$)
treba mi KSA992 FTA radi hfe grupe, ja iman neku nespojivu
treba mi KSA1381 jer ga nije bilo u mouseru a vec iman onaj komplementarni KSC3503...……..tj puno njih..
dadod napisao:Bepone napisao:fala grunf znam za tevetron,
trenutno sam se nakupovao ovih KSA kombinacija iz mousera I prekasno je mozda da se prebacujen na druge tipove( citaj vec sam spalio vrecu $$$)
treba mi KSA1381 jer ga nije bilo u mouseru a vec iman onaj komplementarni KSC3503...……..tj puno njih..
Problem s KSA1381/KSC3503 je sto sada mauzer ima samo razlicite hfe tipove, jedan tip D a drugi E, pa ih jako tesko upariti.
Bepone napisao:dadod napisao:Bepone napisao:fala grunf znam za tevetron,
Problem s KSA1381/KSC3503 je sto sada mauzer ima samo razlicite hfe tipove, jedan tip D a drugi E, pa ih jako tesko upariti.
sad je jos gore jer nema ni taj drugi E, ima samo pol nespojivog para,
oce radit amp sa jako razlicitim hfe komplimentarnih parova? mislim sad nema druge morat ce
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost