davorin napisao:Master of disaster napisao::shock: Za šta je to?! NE Krško all tube edišn?
Čini mi se da si i ti planirao kupnju jednakih jezgri?
Khhhmmm, khm, khm, prokleti kašalj
davorin napisao:Master of disaster napisao::shock: Za šta je to?! NE Krško all tube edišn?
Čini mi se da si i ti planirao kupnju jednakih jezgri?
tom_hifi napisao:Da, pitao sam davorina
davorin napisao:tom_hifi napisao:Da, pitao sam davorina
Aha!![]()
U planu su monoblokovi od 600W po kanalu, naravno!
Imam ideju kako s istim naponima napajanja, transformatorima i elektronkama napraviti SINGLE-END-CLASS-A od 150W, PUSH-PULL-CLASS-A od 300W i PUSH-PULL-CLASS-AB1 od 600W izlazne snage (po kanalu). Postojao bi jednostavan selektor izbora izlazne snage za korisnika, ostalo bi se odvijalo automatski.

davorin napisao:Imam ideju kako s istim naponima napajanja, transformatorima i elektronkama napraviti SINGLE-END-CLASS-A od 150W, PUSH-PULL-CLASS-A od 300W i PUSH-PULL-CLASS-AB1 od 600W izlazne snage (po kanalu).
Edison napisao:davorin napisao:Imam ideju kako s istim naponima napajanja, transformatorima i elektronkama napraviti SINGLE-END-CLASS-A od 150W, PUSH-PULL-CLASS-A od 300W i PUSH-PULL-CLASS-AB1 od 600W izlazne snage (po kanalu).
Davorine, je li namjena za hi-fi ili za razglas?
s@ki napisao:Jednostavan prekidac a onda pola minute slusas 20 ak releja koji skljocaju naokolo?
davorin napisao:Edison napisao:Davorine, je li namjena za hi-fi ili za razglas?
Strogo za kućnu upotrebu, znači vrhunski kvalitet zvuka u laboratorijskom stilu!

tom_hifi napisao:Kak je Harkonen za GM-100 rekao .. KrellocidOvo bi moglo biti nešto slično tome
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 18 gostiju