NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

Re: NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

PostPostao/la Master of disaster » Pon svi 17, 2021 6:49 am

Kakav ulov! :dance: :dance:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Pao Pepeo » Pon svi 17, 2021 10:30 am

nas pamook vec neko vrijeme suh... :whistle:
dali se opametio ... dali je oglupio... ko ce ga znati :think:
polako se i brinem... :pray: :mrgreen:
Pao Pepeo

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon svi 17, 2021 10:49 am

Ne brini, eno ga na facebooku sa majicom da je zemlja ravna, tako da ništa se nije promijenilo. :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la cappucino » Pon svi 17, 2021 1:13 pm

Onaj pleh na EL34 ti niš ne valja... :whistle: :whistle: :whistle:
cappucino

PostPostao/la pamook » Pon svi 17, 2021 10:48 pm

Pao Pepeo napisao:nas pamook vec neko vrijeme suh... :whistle:
dali se opametio ... dali je oglupio... ko ce ga znati :think:
polako se i brinem... :pray: :mrgreen:

:| nema u ovoj inkarnaciji opametio, samo kontra :lol: :lol:

...korona zaeebala stvar s Bosnom i buvljakom, mozda bude neki izlet kroz mjesec-dva kad se obavi cijepljenje, ali koliko čujem, ni dobava tamo nije bajna pa je i izlet upitan... lokalno nema gotovo ništa, od svega naletio jedino na par Wega dvosistemaca iz ranih 70-ih, jedan izgreban a drugi odlične drvenarije ali zapišan (odn. neki ekvivalent tome :lol: :lol: )... na visokotoncu piše canton, nisam ih još isprobao, vjerojatno ću već ove godine to obavit.... ništa na vidiku, a i volje je lagano ponestalo, barem trenutno... zadnjih desetak dana se konačno krečilo po kući (nisam ja vlastoručno, vremenom sam zamrzio to radit, između ostalih poslova koje treba obavljat koje sam isto tako zamrzio :mrgreen: ) pa me prvo bilo sramota vrištat naglas, ali za dva-tri dana glumljenja visibabe po kući u kojoj nemaš gdje sjesti, ništa te više nije sramota :lol: :lol: ... srećom, preživio, pa se u nedjelju ištlo glasat, pa sam se maskirao u Škorinog glasača radi zavaravanja protivnika koji nikad ne spava jer je uvjeren da je Božjom rukom vođen, otud ova majica što ju Khadgar spominje...

:think: maglovito se sjećam da sam i lemilicu jednom prilikom upalio, ali se ne mogu sjetit zašto, mora da je bio opsežan projekt :lol:

e da, dok je majstor strugao enormne količine stare boje s plafona u jednoj sobi (nasljedstvo, djedovina, tako to kod nas - bogato) u bunilu čekanja da se već jednom završi epizoda i da mogu ponovo uvesti popodnevnu dremku aka beauty sleep, odlučio se raskupusati panasonic plazmu iz 2008. godine i očistiti od prašine te vizualno provjeriti stanje... naravno, to ne bi radio da se već mjesecima ne glođem sa gospođom oko novog TV-a, ona tvrdi da ovaj još radi pa nema potrebe za novim, što je onda dovelo do toga da sam malo razmislio o par žica viška kod otvorenog TV-a, ali razum je nažalost prevladao pa je ostavljen u ispravnom stanju. Sad mi se ne da vratit ga na nosač na zid pa stoji sa strane na podu, a gleda se novonastala umjetnička instalacija nastala od 17" matrice izvađene iz nekog krepanog HP laptopa, kontrolera naručenog s ebay-a pogonjenog s 12V adapterom, a zvuk ide iz Yamaha soundbara prije par godina dovučenog s pijace za 200kn :mrgreen: ... pa sad, tko prije oćoravi, ja za sad plazmu na zid ne dižem :lol: :lol: :lol:

...ima Khadgar potpuno pravo - nihil novi sub sole :obscene-drinkingcheers:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Pao Pepeo » Čet svi 20, 2021 12:02 pm

uz prigodnu pjesmu
Watch on youtube.com
" target="_blank
evo i mene u ovoj s temi s necime pod ruku... :character-afro:
sabice se gomilaju , imam jos jedan par na polici i sad kotacici u glavi se startaju okretat
mozda se za 9 mjeseci i rode hornice sa blizancima :whistle:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pao Pepeo

PostPostao/la Master of disaster » Čet svi 20, 2021 1:03 pm

Fino, fino. Ako tako nastaviš gomilati, za koju godinu možeš sa njima složiti line array :D
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Bepone » Čet svi 20, 2021 1:09 pm

moga bi neki posteni bass (30cm-40cm sonido) i onda ova saba kao mid, i ovaj gore visoki.. to bi bi turbak od saunda na preko 93dB :mrgreen:
Bepone

PostPostao/la Pao Pepeo » Čet svi 20, 2021 8:05 pm

Bepone napisao:moga bi neki posteni bass (30cm-40cm sonido) i onda ova saba kao mid, i ovaj gore visoki.. to bi bi turbak od saunda na preko 93dB :mrgreen:

to bi priznajem bilo naj bolja opcija... koristit 8micu kao srednjeg , a cak visoki zamjenit s necim boljim
dobio bi se ozbiljniji zvuk , bass sto fali i sto ga saba ipak ne moze zivo izvest
i zvucnik bi bio za siri broj ljudi privlacan
ali nije moj gir.. :mrgreen:
Pao Pepeo

PostPostao/la Zmajz » Čet svi 20, 2021 11:12 pm

mislim da takva kombinacija više nebi bila ono što Saba greencone treba biti-zvukovno....
Po meni bi to trebalo ići u neku varijantu Reso kutije (ima Troels a ima u Butterfly) da ti drajveri prosviraju u pravom svjetlu
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica