yoke napisao:ovo sam sklepao u tri dana samo zato sto si me ti oprao kad sam rekao da cemi trebati bar godinu dana da ubacim ove satori u neku kutiju
Vidis da je koristilo...
yoke napisao:ovo sam sklepao u tri dana samo zato sto si me ti oprao kad sam rekao da cemi trebati bar godinu dana da ubacim ove satori u neku kutiju

yoke napisao:ah...jos ih nisam na nista spajao...pojacala su 60km od vikendice
budem vidio pa javim rezultate jednog dana
midbasevi ako se tako mogu zvati su SB acoustic satori 16p...izgleda da su popularni u zadnje vrijeme...
koliko sam skuzio dizajnirao ih je tip koji je dizajnirao i zadnju seriju scan speakova
navodno su jako dobri
kad ih poslusam javim rezultate
ako ih ikad poslusam
Kažeš probna
yoke napisao:...plus sto se sperploca za razliku od mdf moze iskoristiti za potpalu rostilja
yoke napisao:s obzirom da sam na godisnjem i nemam ''pravi'' pristup internetu vec se spajam preko mobaca, onda sam ovo nakeljio na brzinu
a i kazem, nije ovo nista konacno niti je neki projekt![]()
mislim da sam cak sve i napisao u prvom postu ;
- probna kutija
sperploca od okume, nazalost od okume jer sam nju imao doma, a koliko kuzim stvari ona nije bas pozeljna za izrad zvucnika zbog male gustoce, puno bolje bi bilo da je sperploca od breze...ali za probnu ce valjda biti ok
volumen cca19-20L...kao za kompresiju ovaj drajver ide od nekih 12-20L...pa se budem igrao...ubazio dvi cigle da smanjim volumen po potrebi![]()
- sve skupa sam lakirao cisto da vidim kako se lakira
rezultat bas i nije nesto posebno, ali je cisto o.k. s obzirom na dostupnu tehniku te izbor jedinog moguceg kista i najfinijeg brusnog papira granulacije 500..to je najbolje sto su imali u ducanu...
- na kraju krajeva, odradio sam ih za tri dana i nekih 200kn troska tako da nije neka velika steta
plus sto se sperploca za razliku od mdf moze iskoristiti za potpalu rostilja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju