tubeman napisao:Zdnjih mjesec-dva su bili vrlo intenzivni po pitanju raznih donacija.
Jedna od njih je i ovih pola kubika raznih cijevi, uglavnom P serije među kojima ima podosta PCL805, PCL82, PCF80 i sl, pa ako ima zainteresiranih koji bi s tim možda nešto radili mogu se slobodno javiti. Cijena je naravno uobičajenih 0 € za komad. Problem je samo distribucija
Znam da su samo trenutno samo KK (free shipping) atrakivni, ali mooožda postoji još kakva iskrica pravog entuzijama
Davorin će sigurno pripremiti odgovarajuću shemu![]()
Primam SAMO ozbiljne ponude
Edison napisao:Ako bi bilo slucajno nekoliko komada PL84, ili EL86, ili slicnih, davorin ce znati bolje od mene koje bi jos mogle, ja bi ih iskoristio i napravio "nesto u duhu foruma". Probao bih napraviti jos jedno pretpojacalo... A ne treba mi ih puno, niti mi trebaju brzo. A za transport bi nasli neki nacin da ne opterecujemo tubemana...
Edison napisao:Ako bi bilo slucajno nekoliko komada PL84, ili EL86, ili slicnih, davorin ce znati bolje od mene koje bi jos mogle, ja bi ih iskoristio i napravio "nesto u duhu foruma". Probao bih napraviti jos jedno pretpojacalo... A ne treba mi ih puno, niti mi trebaju brzo. A za transport bi nasli neki nacin da ne opterecujemo tubemana...
tubeman napisao:Ima.
Napiši koliko čega.
tubeman napisao:Pošta će kad još malo porastu golubovi pismonoše.
Diližansa je otišla prije dva tjedna. Vraća se tek za mjesec dana ako ju ne zapale divlja goranska plemena![]()
![]()
pamook napisao:...mislim da je nekoliko PL84 bilo u jednoj kutiji s rinfuzom, pogledam pa ako ima izmjerim i posaljem po dogovoru.... a ako budes trebovao koju EL86, to cemo kvalitetno rijesiti u istom paketu (imam nekoliko komada koje nikad nisu zazivile u mojoj reinkarnaciji tvoje "ferate"
)....
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju