Hmm...da li je ovo grupa liječenih sakupljača osciloskopa?
Kako ono ide. Ja sam Khadgar i sakupljam osciloskope...
Telequipment D755.jpg
Jučer mi prijatelj poslao link sa facebook marketplacea da netko prodaje Telequipment D755 iliti Tektronix za siromašne. Lokacija Kloštar-Ivanić. Stanje "za dekoraciju". Cijena 25€.Dogovorim sa čovjekom da danas dolazim,povezem i prijatelja reda radi da mi pravi društvo. Nakon nešto jahanja po bregima i malo makadama dođem ja do kuće. Čovjek izlazi van i kaže možemo li pričati na engleskom, u prvi mah zbunjem ali vidim da se ne zeza i čujem engleski naglasak,ajde dobro. Na kraju je ispalo da je došao u Hrvatsku prije nekih 10tak godina, kaže lijepa zemlja sviđa mu se ovdje,voli motore i uživa voziti po našim cestama. Inače je radio kao elektrotehnički inženjer za NASA-u i nekim drugim firmama, a danas slaže neku sitnu elektroniku za motore i uživa. Kaže da mu je neki dan skop jednostavno prestao raditi ali ne da mu se zezati da utvrdi kvar te ga se želi riješiti. Ja iskeširao lovu pobrao skop i pravac do Martinske Vesi u goste srednješkolskom prijatelju da malo zamezimo i popričamo budući da mi je to bilo usput.
25€ mi se činilo kao ok cijena pa ako nije vrisnuo VN trafo ili ekran možda će se dati popraviti,ako ne biti će sigurno nekih korisnih dijelova.
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.