Nema više tog sistema. Zvučnici su završili kod prijatelja u originalnom stanju, pojačala su u okolo

.
Bilo je to sastavljeno ovako; Predpojačalo (Adcom) - Phonic skretnica i iz nje u pojačala (jedno za baseve, jedno za visoke) Skretnica je ima LR filter veće strmine nego originalna pasivna (Butteworth drugog reda sa atenuacijom visokotonca, ne sjećam se točnih vrijednosti).
Na aktivnoj skretnici postoji mogućnost odabira rezne frekvencije posebno za "bas" kanale, posebno za "visokotonske" kanale. Postavio sa tako da rez bude kao na pasivnoj (poslje sam se igrao sa frekvencijom reza jer je na aktivi strmija pa ostane prostora...) Skretnica također ima podešavanje glasnoće za svaki kanal pa se može fino ujednačiti odazive drivera, a ima i mogućnost podešavanja kašnjenja.
Ono di je ovaj pristup pokazao još bolje rezultate moj horn sustav koji je imao rez na 500 Hz. Kasnije sam maknuo aktivnu skretnicu i umjesto nje stavio dsp - to je moćnija stvar, ali za jednostvnije klasične kutije i aktivna skretnica je sasvim ok.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.