o da

thx na primjedbama, no evo i odgovora
- Brojilo ti tu baš ničemu ne služi. A: služi. Lijepo je vidjeti koliko struje "posrčeš" dok neki vrag napraviš (kompresor, fen, grijalica, stoj onaj, stroj ovaj....).
- Umjesto njega bi bilo puno bolje staviti kakav variak i vezati ga na jednu šuko utičnicu).A: trenutno mu ne vidim primjenu za one stvari kojima se bavim.
- Mislim da je stol je preuzak za sve ovo što si isplanirao. Širina stola je možda bila uvjetovana slobodnim prostorom (ili komadom iverala ??).A: Pošto u radionici već imam stol dimenzije 200x100 cm, ovaj novi stol ispunjava slobodan prostor od 110 cm.
- Konzola s prekidačima i utičnicama je preplitka.A: konzola s prekidačima još nije niti postavljena/napravljena. Slike tek slijede.
- Vrlo brzo ćeš uvidjeti da će nedostajati mjesta za kakve mjerne uređaje a njihovo prirodno mjesto je upravo na toj konzoli.A: Točno, mjesta će uvijek nedostajati. Takvi smo ti mi "the majstori".

No, mjerni uređaji i ostala fina elektronika će biti na drugom stolu.
- To sigurno još možeš riješiti jer dubina radne površine (kao takve) uglavnom nikada ne treba biti dublja od 60 cm.A: false! Dubina stola u konačnici će biti oko 80 cm, a kao takva će mi biti minimum. Ploča je duboka 90 cm i time sam ograničen. Kako rekoh, postojeći stol mi je dubok 100 cm i taman mi je.
- Dakle, 30+ cm je dobra dubina za konzolu mada ne i idealna.A: planirao sam da dubina konzole bude 10 cm. Sasvim dovoljno.
- Mada je sada već vjerojatno skoro sve odlučeno, možda još stigneš pogledati u koji Mesarošev ili Židanov priručnik u kojima je (u svakoj knjizi) prijedlog za opremanje radionice u kojoj je upravo radni stol centralno mjesto.A: nažalost, nisam ga imao priliku pogledati, ali evo, thx na savjetu. Sa zadovoljstvom ću vidjeti gdje sam pogriješio