Ih... svi kanali i dalje tiho snimaju, a kanal 6 snima preglasno nakon demagnetizacije, input vrlo tih, output ultra glasan i kreštav, vu metar u crveno lupa na reprodukciji snimljenog, sve bi to bilo još polu-prihvatljivo da on normalno snima, ali ovo je sad glasno i ponaša se kao High Pass filter, samo visoki prolaze i to jako puno, čak i kad se na mikseru na ulazu spuste visoki na nulu, ovaj ih digne do kraja i skoro nema razlike.
I ono što je najbitnije da od silnog premještanja tog magnetofona na pod pa na stol me uhvatio vrat i kičma, dva dana sam uštekan nejdem u školu, umirem od bolova... Zvjer ima podosta kila, a ja sam zanemario da moje tjelo nemože sva čuda koja si zamislim u glavi...
Evo kratki povratak u prošlost, konačno se vratio tip u HR čiji su koluti da mi posudi pa da konačno probam magnetofon kako spada. Našao sam još jednog, ali je dosta skup pa ću vidjeti hoću li i tog uzeti. Prvi (pravi) demo album sa bendom je na putu, planiram portat iz računala sve trake na magnetofon pa exportati u master. Nakon toga, sljedeće godine, uz najbolje nade turneja po HR. Biti će zabavno. Za live koncerte ću koristiti portastudio (mali tascam kazetaš na 4 kanala)