Kupio sam navedeno pojacalo ..NAD 3140 , rijec je o po meni kvalitetnom starijem stereo pojacalu. Otvorio sam ga i naravno izmjenjao vecinu elektrolita ....neki koji se nalaze u napajanju su bili promjenili i boju kosuljice i potpuno izgubili kapacitet. Problem je u tome sto sam ubacio nove elektrolite gabaritno vece , koji se nenormalno griju ...na nekima se ne moze ni prst drzati koliko budu vruci.Ti elektroliti se nalaze u stabilizovanom simetricnom napajanju napona +/-45v i +/- 25v. Pregledao sam sve komponente okolo,mjenjao blok kondenzatore ali se sve opet jako grije,cak i u praznom hodu...bez prikljucenih zvucnika. Pojacalo zvucno radi bez problema , ali smatram da toliko grijanje nije normalno..pogotovo za elektrolitske kondenzatore.Kondenzatori su izvorno 10mfd/63v ...ubacio sam umjesto njih cak i 10/450v koji su i vise nego duplo veci... ista stvar. Ne znam da li je neko mozda imao takvo pojacalo u posjedu ili na popravci,jer me interesuje da li je to lose projektovano napajanje ili je po srijedi neki kvar!!! Kondenzator koji se najvise grije ima sematski oznaku C815.