samo da pojasnim...ja sam davorinu posalo PM
s obzirom da sam u guzvi s poslom piskaram polukratke postove, onako s brda i dola...
u prethodnoj temi je bilo govora o polarizaciji
ja to na samom festivalu u sibeniku nisam osjetio
iako sam znao pozadinu price
nekako sam skuzio da je strsat zacetnik TF i on je uvijek bio nekako generalni pokretac i svi TF su se organizirali u kordinaciji s njim
bar je pocetak bio takav
a ako se ne varam tako je bilo i oko sibenika (kaligula je s strsastom dogovorio da bi se to moglo dole organizirati)
dobro ova prica s sibenikom je ispala debilno
kaligula je odradio odlican posao
iako je bilo kretenskih prijedloga da se lokacija mijenja u zadnji tren i sl. (moje osobno misljenje)
sad vidim da se ovdje opet spomije ova i ona ekipa...ao netko zeli nek organizira, mi cemo po svom a oni po svom...tralalalala...sto mi nije drago vidjeti jer ne vidim smisao toga
ono sto bi zelio da se sve to dovede u normalne odnose jer bez obzira na nesuglasice, razlicitosti, mislim da je ekipa super...
oki doki...nitko nikome nista ne brani, svi su dobro dosli i slicne pricam ti pricu pizdarije
ali mislim da kuzite sto zelim reci
ako i ne kuzite nema veze
zivot ide dalje, ne treba se opterecivati glupostima
ja moram ici crtati legalizacije jer ce mi ljutiti investitori uskoro doci na vrata noge lomiti
eto...samo na brzinu, opet s brda/dola...vise se ne petljam
procitao sam vase stavove i postujem ih
ja cu kao sto sam rekao, vidjeti kako stoje stvari s dalmacijom...pa ako bude mogucnosti da se nesto slicno organizira bez obzira na naziv festivala...