Triode Festival 2014.

Re: Triode Festival 2014.

PostPostao/la Schultz » Uto svi 28, 2013 8:28 pm

davorin napisao:Kroz PM sam dobio primjedbu da nisam fer jer samoprozvan i bez dogovora preuzimam organizaciju i pokretanje TF-2014 od SSTRSAT-a, te da to svakako trebam prepustiti njemu.

Postajem nervozan kada malo popijem pa tako da moram odgovoriti i na ovo (između ostalog)...

Naime, u tom slučaju ne vidim nikakvog razloga da Sstrsat sa svojom ekipom ne preuzme na sebe organizaciju TF 2013 na način kako misli da je najbolje i najinteresantije za njih kao organizatora a ostali neka se pokušaju ukalupiti u zadane okvire....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la davorin » Uto svi 28, 2013 8:49 pm

Evo citat PM, koji u osnovi nije tako strašan, ali mi je krivo kad budem krivo shvaćen i inepretiram.
Dakle, dobio sam slijedeći mail:

vidim da si otvorio novu temu vezano za TF
...
iskreno ne kuzim se bas najbolje ali ako se ne varam zacetnik TF je strssat...pa bi po meni bilo logicno da se prvo njega kontaktira i vidi kakvi su njegovi planovi

ako se on ne slaze da se krene s pricom oko TF 2014 onda je meni sve to o.k.
ako se ne slaze onda mislim da nije uredu da se to radi bez njega

uvijek se moze napraviti neko slicno okupljanje...ne mora imati naziv TF u sebi...

ali mi je nekako glupo da netko gura TF bez suglasnoti njegovog idejnog zacetnika...koliko sam skuzio on je do sad gurao sve prosle festivale, na ovaj ili inaj nacin

Odgovorio sam slijedeće:

Nisam pokušao preuzeti ničiju ulogu u organizaciji slijedećeg TF-a, već samo spriječiti daljnje diskusije o tome u temi koja se trebala ticati proteklog TF-a.

Naziv "Triode Festival" nije zaštićen u Hrvatskoj s ničije strane (možda je u Njemačkoj, gdje su i "skovali" taj naziv i počeli puno ranije sa sličnom manifestacijom!), pa tako i nije u vlasništvu ni Slobodana (Sstrsat-a, koji je zajedno s Rokom napravio sve što je moguće da pokvari posao Kaliguli u organizaciji proteklog TF-a u Šibeniku!), ni netkog drugog, pa je zapravo moguće potpuno slobodno korištenje tog imena.
S obzirom na zdravstveno stanje Sstrsat-a i utjecaj stanja bolesti na njegov izmjenjen osobni mentalni karakter, mislim da će njegovu ulogu u tome poslu svakako netko trebati preuzeti.

Za sebe mogu reći da ću podržati i njegovu eventualnu novu inicijativu (kao i inicijativu drugih osoba) za TF-2014 i nastojat ću pomoći i sudjelovati kao izlagač u skladu s privatnim i poslovnim obavezama.
Izuzetak će biti samo ukoliko organizator bude Roko, u tome slučaju uopće neću sudjelovati.
Srdačan pozdrav, Davorin
davorin

PostPostao/la Schultz » Uto svi 28, 2013 8:56 pm

Roko....?

Koji Roko...?
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Lest » Uto svi 28, 2013 9:01 pm

Mislim da dupliranje festivala,alternativni i sl. ne rjesava nikakve prebleme,mozemo tako u nedogled i samo se kompliciraju stvari.

Iskreno,vjerujem da ce se stvari malo po malo rijesiti same od sebe.Polako,vidjet ce mo.

A sto se tice sstrsata,kao zacetnika,on moze uvijek sudjelovat i dati pocetni prijedlog,no kao i uvijek vecina odlucuje,tako da sto se tice toga ne vidim nikakav problem.A u ostalome,smatram da vece pravo odlucivanja imaju sami organizatori,oni koji se svake godine trude da sve ispadne kak treba,ljudi koji sredjuju web,majice,bilp sto vezano za TF,a sam inicijator,svaka mu cast na pokretanju,no budimo iskreni,kad je ista pripomogao oko organizacije,ja se ne sjecam.
Nije mi ugodno ovo navodit,ne volim se svadjat ni s kime,ali zna se kak stvari stoje,svi znaju.
Lest

PostPostao/la yoke » Uto svi 28, 2013 9:03 pm

samo da pojasnim...ja sam davorinu posalo PM
s obzirom da sam u guzvi s poslom piskaram polukratke postove, onako s brda i dola...
u prethodnoj temi je bilo govora o polarizaciji
ja to na samom festivalu u sibeniku nisam osjetio
iako sam znao pozadinu price
nekako sam skuzio da je strsat zacetnik TF i on je uvijek bio nekako generalni pokretac i svi TF su se organizirali u kordinaciji s njim
bar je pocetak bio takav
a ako se ne varam tako je bilo i oko sibenika (kaligula je s strsastom dogovorio da bi se to moglo dole organizirati)
dobro ova prica s sibenikom je ispala debilno
kaligula je odradio odlican posao
iako je bilo kretenskih prijedloga da se lokacija mijenja u zadnji tren i sl. (moje osobno misljenje)

sad vidim da se ovdje opet spomije ova i ona ekipa...ao netko zeli nek organizira, mi cemo po svom a oni po svom...tralalalala...sto mi nije drago vidjeti jer ne vidim smisao toga

ono sto bi zelio da se sve to dovede u normalne odnose jer bez obzira na nesuglasice, razlicitosti, mislim da je ekipa super...
oki doki...nitko nikome nista ne brani, svi su dobro dosli i slicne pricam ti pricu pizdarije
ali mislim da kuzite sto zelim reci
ako i ne kuzite nema veze

:lol:

zivot ide dalje, ne treba se opterecivati glupostima

:lol:

ja moram ici crtati legalizacije jer ce mi ljutiti investitori uskoro doci na vrata noge lomiti :doh:

eto...samo na brzinu, opet s brda/dola...vise se ne petljam
procitao sam vase stavove i postujem ih

ja cu kao sto sam rekao, vidjeti kako stoje stvari s dalmacijom...pa ako bude mogucnosti da se nesto slicno organizira bez obzira na naziv festivala... :mrgreen:
yoke

PostPostao/la Lest » Uto svi 28, 2013 9:10 pm

Ja ne znam sto se desilo sstrsatu i zasto je postao takav prema ljudima,nije u redu,ali on to ocito ne shvaca i dalje tupi svoje.
Kao jedan od organizatora TF-a,bit cu prvi koji ce se usprotiviti bilo kakvom daljenjem njegovom ustrajanju.

Bilo je svega off line,par njih s foruma znaju kakvi su se razgovori vodili,kad bi znali kakve sam sve prijedloge cuo s njegove strane,pali bi na guzicu.

Nisam zelio o tome,ali jednostavno sam morao iznijeti na vidjelo dio price,jer kad je netko krajnje bezobrazan,ne zasluzuje da ga se stiti.
Lest

PostPostao/la audio kutak » Uto svi 28, 2013 9:15 pm

Kako bilo, ne dajem pravo pojedincu da organizira festival jer to znači da je to njegovo vlasništvo! Zar se mi
okupljamo zbog "pojedinca" ili zbog svih nas zajedno? Ako je već odlučeno tko će organizirati festival onda mu možemo
samo pomoći a ne se petljati u njegov rad i gnjaviti nepotrebnim pitanjima.

Ako je forum naš, od nas samograditelja koji smo svakodnevno aktivni i činimo ga boljim i zanimljivijim
onda je i pravo svih nas da predlažemo i sudjelujemo u takvim stvarima! Bez nas bi TF bio pusto slovo na papiru....

Meni je najlogičnije da se čuju razna mišljenja i da se onda par ljudi dogovori i to odradi... Jel vidite kako je Kaliguli
bilo teško sam sve to organizirati i držati pod koncima? I još su ga podbadali cijelo vrijeme a i zadnjeg dana!
Zadnja izmjena: audio kutak; Uto svi 28, 2013 9:20 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Schultz » Uto svi 28, 2013 9:19 pm

Super si...

Super....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Schultz » Uto svi 28, 2013 9:20 pm

Evo sada jedan video uradak...

Watch on youtube.com
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la harkonen » Uto svi 28, 2013 9:26 pm

Ja sam se, naravno, samo zezao sa alternativnim Tetrode... ili nisam?
Smatram da se ,ako je to moguće, sačuva orginalna tradicija, jer oko nje se sve pokrenulo, stekla
se neka nova prijateljstva, a i ako ne prijateljstva, onda bar dobra ugodna poznanstva. Ne moramo se svi baš
obožavati, ali uvažavati - to da. Uvažavati. To recimo znači i da ne možeš nekog nazvati pijancem. Malo zayebancije na tuđi račun uvijek dušu krijepi, ali imali smo granice. Valjda još imamo.
Ako se sjetimo, da se samo prihvatila mogućnost tjedan dana ranijeg TF-a, bez inzistiranja na drugome, nekoliko nas bi bilo više na ovom TF-u, ne bi došlo do lavine koja je dovela na kraju do šizme diy foruma, ne bi došlo do Grunfova odustajanja od svega, ne bi.....
I sad, ako usprkos svemu nećemo moći nastaviti okupljanja u budućim godinama pod imenom TF-a, mislim da to neće biti bitno. Već će se nekako zvati. A ljudi će doći zbog ljudi. Ne zbog imena.
Opus Diy
harkonen

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival