Evo zgotovio prvo lampaško pojačalo za gitaru. Priča ide otprilike ovako:
Prije cca. godinu dana zove me Davorin da imam li još neke zvučničke drajvere. Kaže radije bi zamjenu za dijelove nego za cash. Nudi lampe razne, ali meni pada na pamet kako smo juniorki (ovoj iz avatara ) za poklon kupili električnu gitaru (u cilju da svira na slušalice pa manje maltretira ukućane) pa mislim si da napravim djetetu neki cijevni combo. Što je naravno u suprotnosti sa izvornim ciljem kupovine električne gitare, ali DIY duh je još jak u meni i nema mira. I tako šalje Davorin lampe, šasiju, platno, prednju ploču, izlazni trafo, potove, dugmad i još hrpu sitnih dijelova. I shemu naravno
I tako krenem sastavljati BOM (dostupan na upit) i gledam kako složiti kutiju. I nađem na Tube Town kutiju u dijelovima za gitarski zvučnik 10" taman da se može malo prepraviti i ubaciti pojačalo u šasiji koju imam. Sve skupa jeftinije nego da sam kupovao materijal i dao rezati po narudžbi. Kupim odmah i tolex, ručkice, i ostale sitnice za kutiju i još neke kritične dijelove koje nisam našao u lokalnom dućanu s elektroničkim dijelovima.