I tako "vatrena boca" prekopava prekopava po velikim ampovima, i u jednom boxu 4x12 bez drivera od marshalla nađem kompletno ukupusani Randall RD5, isto poklonjen kao pokvaren, taj amp u originalu na izlazu ima jednu 6V6, u preampu dvije 12AX7, oboje mu krepalo u jakom udarcu kad je pao na pod kod prošlog vlasnika blentavog nećaka!
Još malo preturam, nađem 3 komada jensen alnico 10" drivera i još dva jensen obična 10", ovaj box od randall komba ima 10" zvučnik koji katastrofalno očajno zvuči, te ide drito van, jensen unutra.
Razmišljam hmm, koje bi lampe ubacio, imam malo deblji izlazni trafo od ovog sičušnog koji je trenutno na ampu, imam jednu 6L6 koja je ostala bez para, i jednu novu novcatu 6N9S (6H9C ruska čirilica), mislim si moglo bi ovo sve biti jako jako zanimljivo, dojadilo mi je svaki dan popravljati nešto postojeće, pa rekoh idem nešto totalno svoje i čudno napraviti, moglo bi valjati

(u prevodu, od smeća radim štosno smeće pa je to sad moderno i alternativno, i samim time fora

Fotke u nastavku...