Imam 4 komada MJ2955(od STa) nekorištena i želio bi ih zamijeniti istu količinu 2N3055. Više se ne sjećam zašto sam ih uopće kupio ali mi ne trebaju niti imam planove za raditi išta sa njima.
Sudjelovao bih na temama kada bih bio na vašoj intelektualnoj razini a kada bih stalno pitao zašto ovo, zašto ono, kako ovo, kako ono pa nema smisla da spamam jer brzo bih dosadio, kao što mislim da već jesam sudeći po pp. Iskreno ne vidim razliku između mojeg oglasa i oglasa drugih članova i tolikih tenzija zbog mojeg posta, ovo već odlazi u offtopic tako da oglas možete slobodno obrisati.
problem je jer je oglasnik prvenstveno osmisljen kao prostor za clanove foruma...ajmo dodati i ''aktivne'' ako su aktivni oni preko 5-6postova (a ne odmah, pozdrav, ja sam mali mate i onda u oglasnik) i nije predvidjen kao mjesto za prodaju vec vise za nekakvu internu prodaju medju clanovima...
i to treba drzati pod kontrolom a ne da postane kao neki drugi forumu na kojima je svako drugi post u stilu ''prodajem....'' ili jos gore gdje je svako 10ti vezan za samu bit foruma a sve ostalo je prodaja...
vjerujem da to tebi izgleda glupo, mozda i nelogicno...
ali recimo mene izrazito smeta kad se netko ragistrira i prvi post mu bude ''prodajem...'' jer to dozivljavam kao da netko ''zlorabi'' forum
U redu. Shvaćam da je ovo samo za "aktivne" članove s kao što kažeš 5-6 postova, što bih lako premašio da na svaki vaš rad odgovaram sa "to super izgleda,lijepe bočne stranice..." bez obzira na to što 90% ne razumijem, ovako čitam i upijam, mlad sam naučit ću. Ne vidim kako a ni zašto bi ovaj forum bio samo u stilu "prodajem" i vezan uz prodaju ako ima poseban prostor za prodaju/kupovinu,u drugu ruku ima sekcija gdje je zadnja tema bila 2013., toliko o aktivnosti. I btw. ne 'zlorabim' forum jer ne prodajem motokultivator Goldoni dizel već tranzistore za koje sam mislio da bih vama mogli zatrebati i koje bi možda i poklonio ako nekome stvarno treba a ne da se nađe. Dalje pisati bi bila borba s vjetrenjačam i ulazili bi još dublje u offtopic.
pa kad imas samo 9 clanova forum, godine ucine svoje, sve sta ostane je mogucnost da si medjusobno tepamo ''super si'' ''krasan si'' ''nitko kao ti'' jer izgleda da je ovo jedino mjesto gdje jos uvijek mozemo dobiti nekakvu ''pohvalu'' ne sjecam se kad me je doma netko zadnji put pohvali, uputio ljepu rjec doma samo dobijem po glavi, ugrize i ogrebotine pa makar u temi iz 2003
KODAK7000 napisao:ne prodajem motokultivator Goldoni dizel već tranzistore za koje sam mislio da bih vama mogli zatrebati i koje bi možda i poklonio ako nekome stvarno treba a ne da se nađe.
I sam sam bi u sličnoj situaciji , i još nisam gazdi oprostio što mi nije ''dozvolio '' kupit onu lampu Jednostavno uzimi da je to neko pravilo foruma , i prati dalje ,. Ljudi su baš simpa , i ispalti se biti član ako te ove stvari interesiraju .