Ja bih preporučio RG179B/U.
Vrlo solidan koaks (75 Ohm s teflonskom izolacijom, fleksibilan, debljine 2,5 mm) vrlo dobro odrađuje posao i nije skup.
Lako je dobavljiv.
Nešto značajno bolje nije baš lako dobavljivo.
Ja sam koješta probao i odustao

Imao sam doma interkonekata od 5 do 50.000 kuna i nisam siguran koji je "najbolji".
Kao "referencu" sam si uzeo stari Kimber PBJ koji nije ne-znam-što ali je jedno vrijeme bio zanimljiv.
Isto tako, napravio sam razne interkonekte od "nocable" do raznih frkanaca od HDMI kablova, pa razna srebra u kombinaciji s bakrom, aluminijem itd.
Pri svemu tomu je ispalo da je pojam "najbolji" vrlo neprimjeren jer to ne postoji.
Svaki od njih je drugačiji i pitanje je komu što najviše odgovara i u kojoj postavi.
Još kad se pojavi kombinacija izvor - pretpojačalo - pojačalo onda zbilja imamo problem (ako si ga dozvolimo

).
Kroz zadnjih 15-20 godina se tako nakupovalo i nabavljalo svakakvih kerefeka, od "obične audiofilske" do specijalne srebrne žice iz komunikacijskih uređaja, teflonskih cjevčica, valjda dvadeset vrsta koaksa, raznih freaky žicurina itd...

Isprobao sam i Full AG varijantu (fleksibilna puna košuljica + teflon + srebrni srebrni vodič zaključen s obje strane sa posrebrenim profi konektorima "hermetički" zalotani srebrom.
Teoretski bi to trebalo biti vrlo OK jer problem kod pregibanja i gubljenja koncentričnosti ne postoji, impedancija je (valjda) striktna 75 Ohm, nema "curenja" itd...
I što sam dobio?
Još jedan interkonekt koji tek zvuči nešto drugačije od drugih

Zato sam od svega toga odustao jer sva daljnja nastojanja vode u neke čudne vode

Dakle, nisam protiv eksperimentiranja. Samo sam dao komentar na kablove od sonde.
No, budući želiš isprobavati, samo naprijed.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......