K: instrumente

K: instrumente

PostPostao/la gilhooley » Sri sij 27, 2021 10:19 am

Trebam Iskrine instrumente kao na MA-8402 regulacijskom trafu.

Trebam 2 jednaka voltmetra za izmjenično do 250V, eventualno ako netko ima ampermetar do 4, 5, 6 A.

Uzimam, ne plaćam, rješavam vas suvišnih stvari koje stoje i ne koristite... :lol:

Gill
Haba, haba, haba...
gilhooley

Re: K: instrumente

PostPostao/la Master of disaster » Sri sij 27, 2021 10:45 am

Kad sam vidio da svjetli rubrika kupujem, ja se poveselio da je netko iskopao kondiće, a ono ti skupljaš kramu... ccc
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la gilhooley » Sri sij 27, 2021 11:02 am

Eh kad Ti ja doletim... Bit će MoD = Master of Death... :lol:

Treba mi to. Kondome riješio, fala im.

Radim regulacijski trafo pa mi treba neka vražja indikacija...

Kladim se da 3/4 ekipe ima to po ladicama... Zašto znam? Zato što ja imam 2 voltmetra do 60V i jedan ampermetar, a ja sam mala beba po pitanju hrčkanja i skupljanja... U odnosu na vas sve...

Gill
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la cappucino » Sri sij 27, 2021 11:14 am

GIL,sory što ti trujem temu, al počeo si bit jači od Pamučnog u izbijanju fora :D :D :D
cappucino

PostPostao/la gilhooley » Sri sij 27, 2021 11:21 am

Deca... Samo vi trujte temu, bolje da se zezamo i nešto radimo i stvaramo, nego da smo depresivni.

Ja se ne dam. Radim i trudim se sve dok ne odem underground. Glede pamučnog - nema ga, stvarno ga nema, ko ni tubemana, ko ni mnogih...

Ne dajmo da nam se grupa ukiseli!
Haba, haba, haba...
gilhooley

PostPostao/la Master of disaster » Sri sij 27, 2021 11:45 am

Imam i ja regulacijski trafo. I skupljam i ja voltemetre i ampermetre sa namjerom da napravim isto što i ti. Imam ih barem 10. Ni jedan odgovarajući, naravno... :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Master of disaster » Sri sij 27, 2021 11:51 am

gilhooley napisao:Deca... Samo vi trujte temu, bolje da se zezamo i nešto radimo i stvaramo, nego da smo depresivni.

Ja se ne dam. Radim i trudim se sve dok ne odem underground. Glede pamučnog - nema ga, stvarno ga nema, ko ni tubemana, ko ni mnogih...

Da. Osipa se. Na žalost na svakom forumu na kojem sudjelujem (ili sam sudjelovao) je takva situacija. Život gazi, ljudi se sve manje igraju, a vidim i često gube volju za pisanjem i stavljanjem na forum. Forumi su pase. Iako su realno najbolja forma e druženja i razmjena informacija i znanja.Grupe na fejsu zato cvjetaju. Ima 500 diy audio koješta grupa. Vrijednost toga je obrnuto proporcionalna količini slika koje uploadaju.
Master of disaster

PostPostao/la dredder » Sri sij 27, 2021 12:59 pm

Ja se ne mogu priviknuti na te fejs grupe, fejs oglasnike i slično. Ne mogu se ja tamo snaći, forum je zakon.

I baš je šteta što Danko i Pamuk ne pišu ali vratit će se, bitno je da su svi živi i zdravi.
dredder

PostPostao/la grunf » Čet sij 28, 2021 2:33 am

gilhooley napisao:Deca... Samo vi trujte temu, bolje da se zezamo i nešto radimo i stvaramo, nego da smo depresivni.

ne pati samo naš forum i veliki diyaudio nije puno bolji , ja ne znam šta je s ovim novim generacijama ,nisu za ništa zaintresirani nego za vježbu prsta palca na mobitelu :D
šta se tiče nas starih još se i držimo ,malo nestanemo pa se vratimo i guramo nekako
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la gilhooley » Ned sij 31, 2021 6:29 pm

Ajde... Zar nitko nema...?

Trebam 2 voltmetra i hercmetar...

Ručice uposlite...
Haba, haba, haba...
gilhooley

Sljedeće

Vrati se na: Kupujem