neznam kam bi s temom jer nije DIY, a možda i bude, svakako moram podijeliti moždane proljeve s vama.
nešto sam skupio volje, želje, snage, vremena (moš si mislit) a i novaca pa bi konačno sredio ono nešto što proizvodi zvuk.
Trenutno slušam TV, a dosad sam slušao CheapTrick i koliko god oni bili dobri za to novaca koliko su me došli složiti ćemo se svi skupa da to ipak nije neka referenca.
E sad, ograničen prostorom, ne dolazi u obzir nikakav floorstander, razmišljam o kakvim monitorima, bookshelfima i sl.
Što gledati? Ima li tko što u ponudi a da nije objavio na forumu ?
Koliko odvojiti za nešto "pošteno"?
Gledao sam malo (nisam imao prilike slušati) AE JAna Walk, zanimljivo na njuškalu istovremeno za 5 i za 2.5 soma kuna
Nekakav top cijene s njurgala mi je recimo http://www.njuskalo.hr/zvucnici/audiove ... s-21639583 no nikad čuo, vidio i sl a baš da mi se ide na RAb radi tog i neide
Iskreno, volio bih proć jeftinije al ono...
Nije mi isključen ni nekakav DIY, no jedino gotov projekt dolazi u obzir jer nemam nit vremena nit mjerne opreme nit želje za isprobavanjem 40 kutija, skretnica i sl prije finalnog proizvoda
za DIY još u prilog ide što polovica (ne svinjska) ima prohtjeve u smislu boje i sl.