DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri sij 29, 2014 10:37 pm

s@ki napisao:zaljepi post it pokraj imena na monitoru

Može li neki pametniji odgovor, a ne samo šegačenje naokolo i posvuda koje mi polako ide na živce.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la davorin » Sri sij 29, 2014 10:46 pm

Khadgar2007 napisao:

Može li neki pametniji odgovor, a ne samo šegačenje naokolo i posvuda koje mi polako ide na živce.

Khadgar2007 pa ovo je DIY Caffe, a ozbiljni odgovori se dobiju u ozbiljnim rubrikama! :lol:
davorin

PostPostao/la micro » Sri sij 29, 2014 11:01 pm

Ne bih rekao, ima nekoliko tema koje su gore od diy cafee po offtopicarenju i sprdanju , ako tako nastavi mislim da ni ovaj forum nece jako dugo kao ni prethodni.
micro

PostPostao/la Dean » Sri sij 29, 2014 11:03 pm

U čem je problem? Kažeš Adminu da počisti tvoju temu i gotovo...
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la s@ki » Sri sij 29, 2014 11:03 pm

Eto ih na...malo si damo oduska i odmah se ljute
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la joe dalton » Sri sij 29, 2014 11:08 pm

Khadgar2007 napisao:

A zašto onda pitaš na diy audio forumu nešto što nema veze ni sa diy niti sa audio umjesto da pitaš ebay direktno?
joe dalton

PostPostao/la davorin » Sri sij 29, 2014 11:14 pm

micro napisao:Ne bih rekao, ima nekoliko tema koje su gore od diy cafee po offtopicarenju i sprdanju , ako tako nastavi mislim da ni ovaj forum nece jako dugo kao ni prethodni.

Sudjelovanje u forumu je dragovoljno, a za neslaganje i primjedbe postoji moderator/administrator, a i rubrike za to. Ton komunikacije je uglavnom prijateljski, a razmjena savjeta i mišljenja nigdje nije propisana da bude smrtno ozbiljna. Khadgar2007 može posvjedočiti da sam na svatko njegovo ozbiljno pitanje odgovorio u skladu sa svojim znanjem, ali iskreno i dobronamjerno.
Koliko god DIY Caffe bio opuštajući, ne čini mi se primjerenim baš u njemu ozbiljno prognozirati brzi kraj foruma i povlačiti paralele sa bilo kojim drugim forumom. Uostalom, ukoliko bi se Khadgar2007(ali samo on!) osjetio povrijeđenim s mojim zadnjim komentarom, sigurno ću mu se ispričati.
davorin

PostPostao/la s@ki » Sri sij 29, 2014 11:23 pm

Ma... Ok, u pravu su decki s jedne strane,moja isprika svima. Malo smo se i gila zakacili sa internim forama a opcenito je takav duh bio. Koliko god mi drago sto se svi osobno znamo toliko je neizbjezno da se zanesemo u zezanciji pa da to postane iritantno onima koji nisu toliko " u toku"
s@ki

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet sij 30, 2014 1:49 am

Joe, hvala na konstruktivnom prijedlogu. Inače rijetko kontaktiram ebay osim u slučajevima kada mi nešto kasni ili nije stiglo,pa tako nemam pojma koga bi pitao.A ne vidim razlog zašto ne ovdje jer svi mi kupujemo preko ebaya a bome neki sigurno imaju puno više iskustva od mene.
Davorine, ne treba isprika, ali stvarno smanjivanje offtopičarenja bi moglo biti.Taj problem spominjemo već od jeseni. Ako se nema ča pametno reći onda bolje dignuti prste sa tastature,da to bi značilo manje aktivnosti na forumu ali barem bi većina postova bila kvalitetna.
Meni je na žalost glupo i dizati neke teme jer znam da će se naći hrpa offtopica ili neću dobiti konstruktivan odgovor pa tako neke stvari riješavam preko pm-a,skypa ili nećeg već trećeg.
Evo do sada nisam spominjao offtopičarenje i mogu reći imam veliku toleranciju na zahebanciju na forumu(jednostavno ignoriram sve ča smatram nepotrebnim) ali evo večeras me došla žuta minuta. :twisted:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la s@ki » Čet sij 30, 2014 8:00 am

Ovo nemogu ne komentirati... Smeta me sto nitko ne stavlja nista " ozbiljno" pa necu stavljati nista ozbiljno i onda se cudi sto smo neozbiljni :)

Samo ti pisi o svojim projektima..obecajemo da necemo oftopicwrit
s@ki

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica