DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la davorin » Pon lis 06, 2014 10:24 am

LesFaul napisao:Ljudi, nemojte biti organizatori buducih Triode festivala ako se i dalje zelite baviti ovim hobijem i biti aktivan clan ove male zajednice! Do ovog zakljucka sam dosao kad sam skuzio da ljudi koji su se "stavili" oko organizacije svih festivala vise nema ili ima jednom godisnje na forumu/ima. Jeli to samo slucajnost ili sudba kleta ne znam...

Zanimljiva koincidencija, ali nemilosrdno točna! :o
Matematička mogućnost da je to slučajnost je nevjerojatno mala, pa bi se tvrdnja mogla nazvati pravilom koje do sada nema izuzetka! :think:
davorin

PostPostao/la davorin » Pon lis 06, 2014 10:28 am

Schultz napisao:Ova druga dvojica su u govnima do grla.... Ali doslovce. ...:-)

Uvijek se da napisati red (,dva) na forumu između mjenjanja pelena i grijanja bočice pa zapravo nemate opravdanja! :lol:
davorin

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon lis 06, 2014 10:33 am

Ti bi u tom međuvremenu složio i koje pojačalo bez problema. hihi
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la deleted user » Pon lis 06, 2014 12:54 pm

davorin napisao:
Schultz napisao:Ova druga dvojica su u govnima do grla.... Ali doslovce. ...:-)

Uvijek se da napisati red (,dva) na forumu između mjenjanja pelena i grijanja bočice pa zapravo nemate opravdanja! :lol:

Upravo tako, iako po starom dobrom obicaju nista ne radim po pitanju DIY-a bar stignem napisati glupost ili dvije na dnevnoj/tjednoj bazi bez obzira na situaciju u kojoj sam kao i predmetni kolege... :whistle:

PostPostao/la deleted user » Pon lis 06, 2014 12:56 pm

davorin napisao:
LesFaul napisao:Ljudi, nemojte biti organizatori buducih Triode festivala ako se i dalje zelite baviti ovim hobijem i biti aktivan clan ove male zajednice! Do ovog zakljucka sam dosao kad sam skuzio da ljudi koji su se "stavili" oko organizacije svih festivala vise nema ili ima jednom godisnje na forumu/ima. Jeli to samo slucajnost ili sudba kleta ne znam...

Zanimljiva koincidencija, ali nemilosrdno točna! :o
Matematička mogućnost da je to slučajnost je nevjerojatno mala, pa bi se tvrdnja mogla nazvati pravilom koje do sada nema izuzetka! :think:

SOTF (Sindrom Organizacije Triode Festivala) ?! :o

PostPostao/la pamook » Pon lis 06, 2014 1:30 pm

... evo da se javim nakon izleta u polupoznato, preko vikenda...

moj vjerni japanski poni me odveo u ZG na izlozbu akva/tera, a kako je VZ vrlo blizu, ne bi bilo fer ne otici i do tamo, kad vec za ZF nisam mogao :D

plan je bio subota dopodne, ali se sve skupa malo iskompliciralo pa je polazak iz ZG bio jos uvijek tehnicki "dopodne" (11.53), tako da je svo druzenje i javljanje svedeno na brzinski posjet Danku i odlazak s radiom na rukama :P ... umjesto "kavice s predsjednikom", bila je "kavica u istom gradu gdje je i precjednik", ali drustvo je bilo vise nego fantasticno :D .... frend i ja smo dosli, malo stajali razjapljenih celjusti (ok, vise ja), onda sa mukom podignute ladice (ok, vise ja), pa onda sve fasciniraniji vidjenom zbirkom (ok, vise ja), radionom a najvise stavom prema svemu tome... kavu smo popili (ok, vise ja) uz ugodni razgovor kao da se druzimo vise manje svakodnevno, a ono sto sam vidio je definitivno ostavilo traga u pozitivnom smjeru, naravno :D

zao mi je sto se na kraju sve svelo na vrlo kratki vremenski period, tako da se Ispricavam herr Precjedniku na ne-javljanju, uz obecanje da sljedeci put nece biti takvih protokolarnih propusta, niposto :idea:

Posjet je bio otprilike kao posjet Ali Babinoj pecini, ali uz beneficije (tehnicke prirode bezobraznici) :lol: ... na kraju bi se sve moglo nazvati "u posjeti kod Davaj Krame".... vratismo se nazad ne samo s radiom, vec i s TV-om i gramofonom (sa zvucnicima, naravno) :lol: :lol:

Danko, nadam se da ce se posjet (bez poklona) ponoviti, bilo mi je izuzetno ugodno i zadovoljstvo, ponovilo se :obscene-drinkingcheers:

U prilogu, par fotki :D

Edison, :obscene-drinkingcheers:

narafski, zbog poremecaja u rasporedu i predvidjenom utrosku vremena, nisam se javio za cugu ni S@kiju i Deanu, sto mi je takodjer zao... bit ce prilike, obecavam ispravit tu nepravdu :P
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned lis 12, 2014 1:11 pm

Danas mi na mail dođe ponuda koju nisam mogao odbiti. Elektor kaže da engleska izdanja časopisa nisu više dobavljiva preko kioska pa daju ovomjesečno izdanje za 3$ preko njihove web stranice sa besplatnom poštarinom,također bilo što se uzme uz taj časopis poštarina je besplatna. http://www.elektor.com/elektor-magazine ... -233884993
E sada, imam jedan problem.Stavim ja časopis u košaricu, ispunim obrazac i kliknem na "place order now" i ćorak ostanem na stranici di je obrazac za slanje. Da li je netko već naručivao što od elektrora pa zna postupak?
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Ned lis 12, 2014 1:45 pm

moguce ti prvo treba zelena karta da bi bio medju onima za koje je ponuda valjana?
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la audio kutak » Ned lis 12, 2014 2:58 pm

khad, ja sam ispunio sve podatke, na dnu lijevo označio da želim kreirati račun, u sredini označio dostavu i način plačanja te
desno kliknuo da prihvaćam uvjete i prebacio me na sigurnu stranicu za plačanje...

provjeri dali si sve poklikao!

Screenshot_1.jpg

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned lis 12, 2014 3:21 pm

Evo i meni prošlo, izgleda da su ujutro imali neki bug na stranici. Evo primjerak Elektora za tri dolarčine je naručen. :)
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica