DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la audio kutak » Uto pro 30, 2014 5:12 pm

Znam da mene neki ne razumiju, ali ja stvarno ne razumijem te kineske prodavače!!! Zar oni misle da smo
naivna i glupa stoka?! Naručio robu, uredno u opisu i na slici stoji to što trebam... još prodavaču kažem
da mi ne šalje ako nema točno to što nudi i danas stigne... moš mislit kaj.... druga serija!!! Puno jeftinija, dostupna svugdje....
Bem ti trgovce....

Ništa, uredno otvorio dispute, stavio i slike krive robe....
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tom_hifi » Uto pro 30, 2014 5:17 pm

A o čemu je riječ? Tako da možemo i mi možda u budućnosti pripaziti na navedenog prodavača ili tip robe.
tom_hifi

PostPostao/la audio kutak » Uto pro 30, 2014 9:17 pm

kondenzatori, nema ga na ebayu tako da ste mirni... roba koja je stigla je original ali kriva serija...
kako rekoh, liku sam napomenuo prilikom kupnje da mi ne šalje ako nema to što nudi i svejedno lik pošalje krive....

a ovo mi je već druga takva kupnja gdje se jedno nudi a drugo pošalju.... prvi je vratio uredno pare...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Edison » Uto pro 30, 2014 10:15 pm

audio kutak napisao:Znam da mene neki ne razumiju, ali ja stvarno ne razumijem te kineske prodavače!!! Zar oni misle da smo
naivna i glupa stoka?! Naručio robu, uredno u opisu i na slici stoji to što trebam... još prodavaču kažem
da mi ne šalje ako nema točno to što nudi i danas stigne... moš mislit kaj.... druga serija!!! Puno jeftinija, dostupna svugdje....
Bem ti trgovce....

Ništa, uredno otvorio dispute, stavio i slike krive robe....

A cuj, ti vjerojatno trazis najnjize cijene, sto nije ni cudno, a takve cijene prati i takva usluga. Oni pokusavaju prodati, prostor za manevar im je suzen zbog dampinskih cijena. Posalju, pa akao prodje, prodje. Netko se ne razumje u ono sto kupuje, nekom se ne da vracati, ni komplicirati oko prepiske, i tako nesto i prodje... Ti otvoris slucaj, i onda su oni na gubitku... Sve je to uracunati rizik... Nekad najpovoljnija ponuda uopce nije povoljna.
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la audio kutak » Uto pro 30, 2014 10:53 pm

nije tako bilo... našao sam samo dva sellera sa tom robom i oba u opisu i na slikama imaju to što
trebam.... prvi je bio korektan i rekao da nema, te ponudio zamjenu na koju nisam pristao... bi li ti pristao da ti
umjesto ELNE silic II dadne neki najobičniji njihov kond? Sigurno nebi.... razlika je velika... i u kvaliteti i u cijeni

a drugi se pravio grbav i poslao iako sam mu napomenuo da ne šalje ako nema to što prodaje... tako da nema govora
o najeftinijim i slično jer sam kupovao najskuplji model... kojega očito više nitko ne prodaje niti ima...
obsolete, nema, njet, nenabavnij....
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Dean » Uto pro 30, 2014 11:06 pm

pamook napisao:whyyyyyy, oooooooo whhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyy :crying-green:

bit ce opet srce, ruke i lopata :cry:

Grtalica ti shebala grill ? :snooty:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la sonny » Uto pro 30, 2014 11:18 pm

Ova Ines me skroz sh***** danas...

http://www.crometeo.hr/uzivo-ciklona-ines/

Baš pričam jutros s Davorinom kako je lijepo hladno danas...
Izađem oko 11 van a ono -8°C...
Okrenem ključ dva puta u borbenom vozilu marke Ford (da odrade grijači 2 ciklusa) a ono kifla...
2 puta zaverglam a akumulator kaže :hand: (dobro je i potrajao (5 god. i skoro 170 kkm)...
Pa onda lijepo zivkaj trgovine u okolici u Gorskom kotaru...
Čovjek bio susretljiv i već oko 1 sat sam imao naručen aku (nestandardna dimenzija, pola sata sam izgubio dok sam stari izvukao van)...
Oko 3 i nešto je već stigao u trgovinu :shock: a oko 4 i nešto je već Ford štektao :D

Laganih 660 kn manje u novčaniku + aditiv za naftu (jer zovu još hladnije noćas), ali nije mi žao jer sam dobio Exide Premium http://www.exide.hr/hrv/?page=akumulato ... ils&item=6 ...

Oduševljava me što je čovjek tako ekspeditivno to odradio usprkos činjenici (koja me nemalo šokirala/ne znam je li 100% točna) da se radi o regiji (Gorsky kotar) u kojoj je na prošlim izborima bilo upisano nešto malo više od 20000 birača :o
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la pamook » Sri pro 31, 2014 9:23 am

Dean napisao:
pamook napisao:whyyyyyy, oooooooo whhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyy :crying-green:

bit ce opet srce, ruke i lopata :cry:

Grtalica ti shebala grill ? :snooty:

jok, njega cuvaju dva ljuta mačora (s jajima) i ultrapas :D

dâ grtalica :laughing-rofl: :laughing-rofl:

al sam zato jucer blago u Gospodu primjetio pukotinu od 15cm na šoferšajbi mazge :evil: :evil: , taman u predjelu gdje ventilacija puše u nju, kao vektor odozdo :cry:

prezadovoljan vidjenim, odmah sam uzviknuo - "izlaznih mi transformatora, necu te mijenjat do registracije! Mjkutineartikuliranu! UJ!"

:doh:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la sonny » Sri pro 31, 2014 12:25 pm

Da ultrapas :lol: :animals-dogrun: :laughing-rollingyellow: :bow-yellow:
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la SaWa » Sri pro 31, 2014 12:39 pm

:D :D :D

Watch on youtube.com
" target="_blank" target="_blank