DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la micro » Čet sij 01, 2015 11:17 am

Danas ujutro je bilo najhladnije dosad , moj termometar jepokazao -12 kao i juce, ali danas rano ujutro kad je svitalo "lijepilo" je u nosu puno jace nego juce(onaj osjecaj kad duboko udahnete na nos a zalijepi vam se na moment unutra) , a po mom termometru navodno isto, jedino ako se nije zaglavio:).
micro

PostPostao/la davorin » Čet sij 01, 2015 11:29 am

Uobičajeno blagdansko trovanje sa nekoliko kg pečenog mesa? :mrgreen: :lol:
davorin

PostPostao/la deleted user » Čet sij 01, 2015 11:30 am

Ja ne kuzim vas kontinentalce, uvijek nesto kukate kako je hladno , te snijeg te ovo te ono... A vidi sad:

image.jpg

Eto, ovo je bilo 30.12.2014. malo prije 22:00. Ne da ti je hladno u nosu, bura ti doslovno ohladi i kostanu srz!
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

PostPostao/la pamook » Čet sij 01, 2015 11:35 am

micro napisao:Uh, mene muci od juce kazu neki trbusni virus, dezurni sam na WC-u , a juce sam imao jos vecih problema, mislio sam da cu provesti docek u hitnoj ali nisam , mislio prvo da je neko trovanje hranom ali kako cujem neki su to vec imali.

iste simptome je "prezivio" moj stari prekjucer, doslovno je bilo izgledno da je trovanje, ali na kraju sve pregrmilo za nekih 24-36h (najgori dio), sad pomalo dolazi sebi... bilo je u jednom momentu da li ga vodit na hitnu barem da mu daju infuziju, ali ipak je proslo kroz kucnu njegu ... nesto je divlje tu kod nas u zraku :?

i ovdje "u gradu" je bilo max (min?) -12°C, mislim da nize nije islo... srecom :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la deleted user » Čet sij 01, 2015 11:40 am

Sto se tih viroza tice, mi smo to pregrmili svi redom (i uza i sira obitelj) prije mjesec, dva. Evo vam dijagnoza:

http://en.wikipedia.org/wiki/Norovirus

Pronaci cete se sigurno u stivu. Ta napast je zarazna da je za ne povjerovat! Ali dobra strana poprilicno lose price i iskustva je da ste imuni slijedecih 6 mjeseci, a najmanje dvije godine antitijela ostaju u organizmu dovoljno da se u slucaju ponovne zaraze bug preboli s puno blazim posljedicama.

PostPostao/la pamook » Čet sij 01, 2015 11:45 am

A-HA!!! to ste nam onda vi prosirili, sa onih vasih kruzera i bogatuna... dzaba vam zidine, porozne su :lol: :lol: :lol:

klinci su se ustali, pa je vrijeme za pacman :mrgreen:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la deleted user » Čet sij 01, 2015 11:49 am

pamook napisao:A-HA!!! to ste nam onda vi prosirili, sa onih vasih kruzera i bogatuna... dzaba vam zidine, porozne su :lol: :lol: :lol:

:lol: To se ti vec debelo kandidiras za nagradu za izjavu 2015.g. ? :mrgreen: A nije ni pocela jos. kako treba.. :lol:

PostPostao/la pamook » Čet sij 01, 2015 12:06 pm

:laughing-rofl: :laughing-rofl:

ma to jutarnje mucnine uzrokuju pojavu random sinaptickih veza u nerazvijenim kognitivnim regijama visih funkcija mozga (ono, da ne s€r€s po dvoristu i ne fatas zemske po ulici za odabrane dijelove), pa bude svasta napisano :D ...

jedan kolega na faksu je znao reci "toliko sam se naprezao da mi se mozak sav naborao" :lol: :doh:

no, vrijeme je za lagani dorucak :mrgreen:
pamook

PostPostao/la Edison » Čet sij 01, 2015 12:08 pm

pamook napisao:klinci su se ustali, pa je vrijeme za pacman :mrgreen:

Suepr ti ja pacman! :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Čet sij 01, 2015 12:16 pm

to je draga jucer gazala... ovu:

http://www.coolinarika.com/recept/744711/

i moram priznat da ju stavljamo u fascikl "repetirajuci recepti" :P
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica