DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la s@ki » Sri ožu 11, 2015 7:47 am

Kutak..prestani bit nabrijan Kad ti se hoce pomoc..
Nigdje nisi napisao da su u idealnom stanju,samo da je ovjes vriti.
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la pamook » Sri ožu 11, 2015 11:03 am

nigdje nije ni navedeno da su u idealnom stanju, vec je lik napisao u ogalsu (njurgalo) da ima hrpu opreme na prodaju, te da je u "stanju prihvatljivom za vintage opremu" :D , a osim modela i napomene za raspadnute ovjese nema ama bas nikakve informacije... a znajuci nase oglasivace za takvu opremu, cijena ce vjerojatno biti taman tih nekih 400€ sa ovjesom za popravak.. jerbo su u amer`ci 300$ par losijih primjeraka, pa dok predje ocean vec se racuna u € (iako vise ni to nije neka razlika u lovi :cry: ) a cim je preslo granicu RH, postaje ultrarare megakult svršsvrš primjerak, po popularnoj cijeni formiranoj prema tablici gdje na vrhu pise "vintage" :lol: :lol:

jos je najbolje kad pise (ne u doticnom oglasu, ali cesto u drugima) - "pojacalo radi ali nema zvuka".... "radio šušti ali ne hvata stanice"... uz obavezan sufiks "lako se popravi" ili "nije neki veliki kvar" :laughing-rofl:

kutak, da je barem nekakva slika koja govori tisucu rijeci, nego ovako izvadjeno iz konteksta pola jedne recenice od prodavaca na njuskalu.... kako uopce dati bilo kakvo misljenje :?
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Zmajz » Sri ožu 11, 2015 11:52 am

Kutak, evo ti dobar deal, ako želiš baš JBL: http://www.njuskalo.hr/zvucnici/jbl-oglas-14447282
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la audio kutak » Sri ožu 11, 2015 2:30 pm

ma mislim si.... više ništa pametnog.....

da mene netko pita dal da uzima te zvučnike , ja bih mu odgovorio nešto u stilu: ako su dobri i očuvani vrijede toliko
i toliko... ako je ovjes otišao ili nešto drugo onda vrijede toliko i toliko manje... ako se misli spajati na lampaško
pojačalo onda ne uzimati jer trebaju bar 30-40W, a ne bih čovjeka zasuo pitanjima...

Da vam sada postavim pitanje dal da kupim golfa 5-icu taj i taj model, ta godina i koliko da ponudim čovjeku , vi bi mene opet zasuli
pitanjima ukakvom je stanju, koliko ima km, koji je vlasnik, boja, dodatna oprema...itd.... a dovoljno bi bilo odgovoriti
nešto u stilu: ovisi od opreme i stanja, vrijedi toliko i toliko.. zar ne?

Ja kada nešto pitam ili dajem odgovor, polazim od pretpostavke da je sve u redu, da je ispravno...

Iskreno, ja vas stvarno ne shvačam kada želite toliko informacija i nije ovo prvi put da me tako "zalijepite"...

Isto sam nedavno tražio rusku cijev ili ako ima neka njena zapadnjačka direktna zamjena.. ima ali je jakooo skupa , odlučilo
se ostati na original ruskim cjevima... a vi mene zasuli pitanjima, gdje to ide, zašto ovo, zašto ono... da bi se na kraju izveo
neki zaključak u stilu: uzet ću ove jer su mi jeftinije... da skrivam neštoitd.... sve pogrešno shvačeno... nažalost... a dobio
sam odmah tražene odgovore...

što se mene tiče, odgovore sam dobio, hvala svima i sretno diyanje!
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Sri ožu 11, 2015 3:10 pm

:lol: naj se ljutit, ali - kakvog ti ima smisla na pitanje: "koliko vrijedi xy uredjaj" dobit odgovor "a cuj, od 5€ do 959€, zavisno od stanja" :shock:

ako ces golfa (pujpuj), koliko varijabli imas osim "u dobrom stanju, golf petica"? Jel skrsen, jel bio skrsen pa popravljan da se a)vidi, b) ne vidi, c) taji i presucuje; jesu kilometri a) pravi (LOL), b) vracani, c) promijenjena cijela tabla; jel ga a) "samo vozila doktorova zena tu po gradu", b) vozio pemzioner samo tu po gradu ili c) stajao u garazi vecinu vremena (odn. standardno a,b,c = d) - vozio sin doticnog "doktora" tj. vodoinstalatera, skrsio par puta pa je krajnje vrijeme da promijeni auto da se dijete ne ubije)...

da si barem mailao lika iz oglasa da nabaci koju (po mogucnosti uz naslovnicu novina novijeg datuma :mrgreen: ) fotku, pa stavio tu da se barem vidi kakvo je opce stanje, onda zasigurno ne bi bilo milijun potpitanja... ovako ne mozemo cak ni sa fotke velicine postanske marke tvrdit jel to valja, i jel lak jos dobar, i .... :P ... a cuj, ako su "malo" bili recimo u poplavi, mogu vrijedit i 3€ (po komadu, ne par)... vjerojatno je "neki manji kvar" voda napravila, ali vizualno to i "nije tako strasno" :lol:

ajd pls. objavi koliko ti je tip (ako i kada ti odgovori) trazio za doticne JBL-ove... ne vjerujem da ce uopce razmisljati o cifri ispod 300€, ali moguce grijesim... ajd pls. :idea:

i opet - naj se ljutit za nesto sto - ispada da ne zelis cut.... i ovo sto je na slici nize stavljam iskljucivo dobronamjerno, a ispada zaista dosta vezano za "temu" :D

:obscene-drinkingcheers:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la zuzi » Sri ožu 11, 2015 6:04 pm

Svi odgovori su dani, samo treba znati postavljati pitanja (neznam autora).
zuzi

PostPostao/la zika » Sri ožu 11, 2015 6:07 pm

zuzi napisao:Svi odgovori su dani, samo treba znati postavljati pitanja (neznam autora).
„Everything has been thought of before, but the problem is to think of it again.“ Johann Wolfgang von Goethe
zika

PostPostao/la zuzi » Sri ožu 11, 2015 6:11 pm

Ili - oni su puno više znali nego što smo mi zaboravili.
zuzi

PostPostao/la tubeman » Sri ožu 11, 2015 6:13 pm

Kad već mudrujemo, vrijedi i ova:
Oni su puno više zaboravili nego smo mi ikada znali :)
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la zuzi » Sri ožu 11, 2015 6:16 pm

Zete,rodime se bedasti,hmernemo bedasti (moja punica).
zuzi

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica