DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la joe dalton » Pon lip 01, 2015 9:32 pm

micro napisao:Trebam hitno pomoc kako da iskljucim u ubuntu da mi prica sa ovim uzasnim sintetickim glasom sta pisem ili ako surfam po internetu tekstove i ostalo ili komande na koje pozicioniram pointer misa. Neznam kako se to ukljucilo ali ako ga ne iskljucim ili cu skrenuti ili moram reinstalirati ubuntu.

Središte upravljanja - univerzalni pristup - čitač ekrana
joe dalton

PostPostao/la micro » Pon lip 01, 2015 9:32 pm

pamook napisao:izgleda da je sezona krepavanja kineza :lol: :lol:

netom dobavljeni i isprobani signal generator se upravo proglasio Elom Peroci... ili se prebacio u mod E.T. phone home, nisam siguran :think:

Procitao juce da se nesto slicno desilo i onom americkom razaracu u crnom moru kad je preko njega preletio onaj lovacki suhoj iz proslog stoljeca sa isto tako "friskim" elektronskim omatecem u kanti ispod aviona , brod je morao hitno na reflash elektronike :lol: , vjerojatno je nesto slicno i kod tebe , one ruske lampe koje koristis nisu kompatibilne sa zapadnom tehnologijom :lol:
micro

PostPostao/la micro » Pon lip 01, 2015 9:35 pm

joe dalton napisao:
micro napisao:Trebam hitno pomoc kako da iskljucim u ubuntu da mi prica sa ovim uzasnim sintetickim glasom sta pisem ili ako surfam po internetu tekstove i ostalo ili komande na koje pozicioniram pointer misa. Neznam kako se to ukljucilo ali ako ga ne iskljucim ili cu skrenuti ili moram reinstalirati ubuntu.

Središte upravljanja - univerzalni pristup - čitač ekrana

Nasao , iskljucio ,hvala.
micro

PostPostao/la pamook » Čet lip 11, 2015 5:26 pm

se sjeca tko ovog?

Watch on youtube.com

e, ja imam takvog miša :lol: :lol:

danas stigla 4. inkarnacija... kupio davno MX revolution, 5 god garancije... trajao 3 god, krepao lijevi klik... dobio novog MX revolution... trajao oko 2.5 god, krepao lijevi klik.... dobio novog, ali ovaj put ovog "novi model" - po meni i losiji... 3 god garancije... krepao prije mjesec-dva, lijevi klik... danas dobio ovog.... 3 god garancije.... :mrgreen:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la joe dalton » Čet lip 11, 2015 6:27 pm

pamook napisao:danas stigla 4. inkarnacija... kupio davno MX revolution, 5 god garancije... trajao 3 god, krepao lijevi klik... dobio novog MX revolution... trajao oko 2.5 god, krepao lijevi klik.... dobio novog, ali ovaj put ovog "novi model" - po meni i losiji... 3 god garancije... krepao prije mjesec-dva, lijevi klik... danas dobio ovog.... 3 god garancije.... :mrgreen:

Što radiš ti s tim miševima?
Kuhaš pekmez? :chores-chopwood: :chores-laundry: :chores-mop: :chores-mowlawn: :chores-vacuum:
joe dalton

PostPostao/la davorin » Čet lip 11, 2015 6:39 pm

joe dalton napisao:
pamook napisao:danas stigla 4. inkarnacija... kupio davno MX revolution, 5 god garancije... trajao 3 god, krepao lijevi klik... dobio novog MX revolution... trajao oko 2.5 god, krepao lijevi klik.... dobio novog, ali ovaj put ovog "novi model" - po meni i losiji... 3 god garancije... krepao prije mjesec-dva, lijevi klik... danas dobio ovog.... 3 god garancije.... :mrgreen:

Što radiš ti s tim miševima?
Kuhaš pekmez? :chores-chopwood: :chores-laundry: :chores-mop: :chores-mowlawn: :chores-vacuum:

Mačka mu je prava zvijer! :animals-cat: :mrgreen:
davorin

PostPostao/la Zmajz » Čet lip 11, 2015 7:36 pm

Ima fetiš na lijevi klik!
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Zmajz

PostPostao/la pamook » Čet lip 11, 2015 7:45 pm

:lol:

ne radim ama bas nista narocito, osobito ne nesto za sto nisu predvidjeni.... jednostavno nakon dvije god upotrebe lijevi klik postane totalno svojeglav - ili klika par puta dok ti hoces samo jednom, ili dva puta umjesto jednom, a o selektiranju teksta da ne govorimo, to tek postane horror... e sad, zasto ekipa u servisu nema navadu zamijenit doticni mikroprekidac - nemam pojma... moguce da u konacnom zbroju covjek-sati i skladistenja doticnog rezervnog dijela naspram broja prodanih glodavaca jednostavno nema racunice, odn. da taj bezobrazno (i potpuno neopravdano) skup mis u nabavi kosta tek manji dio MPC-a, pa je lakse poslati novi nego trositi covjeka da sarafa...

uglavnom, tko sam ja da im solim pamet, kupis jedan, dobis 3... za sada :lol: :lol:

valjda ce kroz dvije - dvije i pol godine izdati neki novi model, ovaj mi je vec dosadio :mrgreen:
pamook

PostPostao/la pamook » Čet lip 11, 2015 7:49 pm

davorin napisao:Mačka mu je prava zvijer! :animals-cat: :mrgreen:

mozda da posaljem u prilogu i ovu fotku pod nazivom "macak je opet imao napad"
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la fixxxer » Čet lip 11, 2015 7:50 pm

Ili će, kako su krenuli, da dovoljno skrate garanciju pa se češi gde te ne svrbi :lol: :mrgreen:
fixxxer

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica