DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la pamook » Ned kol 02, 2015 6:36 pm

prosták :snooty:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la pamook » Pon kol 03, 2015 10:45 pm

...ova godina nije bas dobra za moj orah, nikako :lol: :lol:

rezultat sinocnje oluje, opet slomljene grane po podu, a ovaj put i 3 dignuta crijepa (srecom, uz sam zabat, pa nista nije pokislo)....

al da se izritalo, bome jest...

opet pila i skare u ruke, pa pomalo :doh: :whistle:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la micro » Uto kol 04, 2015 4:46 pm

Otkri tajnu dozivanja tih oluja i kise , kod mene 10km dalje nista , danas isao za Zupanju i na izlazu iz Vinkovaca vidim u onom kukuruza sa desne strane jos maltene blato :think:
micro

PostPostao/la tom_hifi » Sri kol 05, 2015 8:29 am

micro napisao:Otkri tajnu dozivanja tih oluja i kise , kod mene 10km dalje nista , danas isao za Zupanju i na izlazu iz Vinkovaca vidim u onom kukuruza sa desne strane jos maltene blato :think:

Preseliš se :mrgreen:
tom_hifi

PostPostao/la micro » Sri kol 05, 2015 11:47 am

tom_hifi napisao:
micro napisao:Otkri tajnu dozivanja tih oluja i kise , kod mene 10km dalje nista , danas isao za Zupanju i na izlazu iz Vinkovaca vidim u onom kukuruza sa desne strane jos maltene blato :think:

Preseliš se :mrgreen:

Mislis da bi oluje prestale i tamo da prave stetu ako bi se preselio :whistle: :think:
micro

PostPostao/la pamook » Sri kol 05, 2015 3:26 pm

Ne znam ti tocno rec, ni ovdje se nije posteno ispadalo kroz cijelo ljeto osim ovo sto je naletilo nekidan (vecer, to jest).... tim vise sam se iznenadio i silinom i trajanjem, obicno iznad grada bude rupa vedrog neba, a izrita se ili na OS, ili VU i ZU ili DJ ili vec gdje uspije, a nama ovdje ostane :obscene-fart:

nego, nema nam Tubemana se javit vec dugo, pa da ga probam namamit :P :lol:

https://www.aukcije.hr/prodaja/Antikvit ... n/2876830/

s ukusom odradjen, prava prilika... mozda malo samo krpom obrisat i to je to.... vrijedan ukras svakog doma :doh: :dance:
pamook

PostPostao/la pamook » Sri kol 05, 2015 4:38 pm

...a u medjuvremenu, prilikom izbjegavanja flashback-a a la Sjeverna Koreja sa veliko-malog ekrana, unatoc vrucini vani, nesto se i iznjedrilo za prigrist... klincima smo ocistili bazen koji je nakon one kise i par dana bez magicnog bijelog praha (Izosan :mrgreen: ) poceo bivat i izgledom i mirisom kao tzv. "rijeka" Bosut, pa je jutros palo jedno ribanje i ribarsko prigovaranje... a onda se pristavio ugljen, pa ....

bakljava je u kasnjenju jer su se grožđice skrivale duboko u kuhinjskom elementu, podlo se smijuci meni koji sam prevrnu cijelu spajzu da ih nadjem :twisted: ... na kraju su za kaznu zavrsile natopljene u proseku, eto im sad...

eto, sad moze popodnevna kava, a onda tko zna :lol: :lol: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
pamook

PostPostao/la deleted user » Sri kol 05, 2015 7:43 pm

Vec treci put u zadnjih tjedan dana krenem na kupanje i naravno, putem do tamo pocne kisa.... Odustajm! I'm too old for this shit....

PostPostao/la pamook » Sri kol 05, 2015 7:55 pm

Eto... fino dodjes do mene, pa odemo kod Micra... i ima da nas proklinje od poplave :lol: :lol:... a ponesem i komad od oraha, za svaki slucaj :mrgreen:
pamook

PostPostao/la deleted user » Sri kol 05, 2015 8:01 pm

Znas da to ima smisla. :think: Za probu cu slijedeci tjedan do metropole a zatim tko zna...

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica