DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la Dean » Sri kol 05, 2015 8:50 pm

LesFaul napisao:Znas da to ima smisla. :think: Za probu cu slijedeci tjedan do metropole a zatim tko zna...

kolko kila, tolko kuna.... :whistle:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la deleted user » Sri kol 05, 2015 9:25 pm

Dean napisao:
LesFaul napisao:Znas da to ima smisla. :think: Za probu cu slijedeci tjedan do metropole a zatim tko zna...

kolko kila, tolko kuna.... :whistle:

Eto. Taman za kavu! Vidimo se u ponedjeljak, utorak, srijedu....

PostPostao/la pamook » Sri kol 05, 2015 9:43 pm

Dean, pazi se, on je zajeban.... na putu iz DU staje u svim iole vecim gradovima koji pocinju sa Z :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la deleted user » Sri kol 05, 2015 9:48 pm

Nazalost ovaj put necu stajat u prvi Z, samo krajnja Z destinacija. No u povrtaku, hm... :think:

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto kol 11, 2015 2:06 pm

Stigao kalem od Branka. :D
Davorin mi je prošle zime donirao limove za trafo pa ćemo ih napokon upotrijebiti za ča su namijenjeni jer već dovoljno stoje.

Tracer trafo (2).JPG

Tracer trafo (1).JPG

edit: Idemo malo uzeti Jelakovićeve Transformatore i prigušnice u ruke da vidim jel ima koji savjet oko slaganja "trafića". :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Dean » Uto kol 11, 2015 6:46 pm

Trebam na sat vremena IPHONE 4S, ako neko ima, a netreba mu...
Moj je riknuo. Napravio sam beckup, ali ga nemrem vratiti na Iphone 4 zbog IOS-a. Pa bih napravio restore na nečiji, prepisao brojeve telefona ili stavio na Claud ....i vratio

Ili ako ima netko viška..... :mrgreen:
Dean

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri kol 12, 2015 12:04 am

Trafo je složen, iz drugog pokušaja. :roll: Prvo sam slagao EI limove naizmjenice pa je malo bilo viška limova, uglavnom takvog sam upalio da premjerim napone reda radi, jer nemam razloga da sumnjam u Brankov posao,te su svi naponi onakvi kakve sam tražio. Onda me kopkalo to kao prvo ča mi trafo malo zuji,a kao drugo ča imam paket debljine 1cm limova viška pa sam se čuo sa Davorinom koji mi je naravno rekao ispravnu metodu slaganja EI trafoa. Treba prvo složiti sve E limove pa onda ugurati I. Trafo rastavljen,posložen ostatak E limova i onda je krenuo teški fizički rad, uguravanje I limova. :lol: To je završeno prije kojih 10tak minuta a sutra ćemo nastaviti u revijalnom tonu sa čekićem u jednoj ruci a daskom u drugoj(također po Davorinovoj preporuci) te ubijediti sve limove u trafou da im je bolje da se poravnaju u liniju. :ugeek: :lol:

Slikati mi se ne da,sutra ću poslikati završen trafo ili barem djelomično završen jer ga još treba lakirati.
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet kol 13, 2015 1:11 pm

Danas sam dovršio sastavljanje trafoa. Metoda čekić i udri po limovima se pokazala veoma dobrom i trafo je složen za ono ča je predviđem sasvim dobro. Upalio sam ga i osim prvih par sekundi po uključenju uopće ne zuji. Možda sam ga malo previše nafilao sa limovima jer je malo deblji po sredini... :oops:

Tracer trafo (3).JPG

Tracer trafo (4).JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Khadgar2007

PostPostao/la Dean » Pet kol 14, 2015 5:32 pm

Došao Les i pobrao tonu jezgri. Nisam uspio iz njega iscijediti kune za ležarinu, ali je platio u nekom trafiću... :doh:
Dean

PostPostao/la audio kutak » Pet kol 14, 2015 6:24 pm

a kaj ti je to ležarina? nekaj sa krevetom ili? :mrgreen:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica