DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la pamook » Sub svi 11, 2013 9:15 am

:handgestures-thumbup: u kvalitetan alat uvijek vrijedi ulupati nofce... ako ces ga koristiti, naravno :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub svi 11, 2013 10:27 am

Sigurno ga neću koristiti kao 50% ljudi ovdje ali kupio sa wellera zbog dvije stvari- vrhovi se nađu na bilo kojem ćošku i posebno sam tražio stanicu sa ovom ručkom jer je veoma lagana i mala-radio sam u serisu sa tom i sjela mi je ko budali šamar.Ponovo mogu lemiti debele koaksijalce jer niti 100W pištolj ne može postići toliku temperaturu kao stanica.
Neke alate kupim jeftinije neke skuplje sve je stvar odabira,kao ona pila sa ebaya ili stupna bušilica od Alpha Toolsa. :D
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto svi 14, 2013 7:06 pm

Tirkizna ljepotica iz Njemačke, je danas ekspresno iz Splita stigla na moja vrata. Sav sam :angelic-sunshine:

weller (1).jpg

weller (2).jpg

weller (3).jpg

weller (4).jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Khadgar2007

PostPostao/la Klokan » Uto svi 14, 2013 11:40 pm

Skroz ista kao moja. Lemilica je odlicna a na rucku takodjer sve pohvale, sjedi u ruci bolje nego pinkalo a svugdje se da zavuci ;)
Klokan

PostPostao/la audio kutak » Sri svi 15, 2013 12:29 am

ajde ekipo, navratite na stari forum i bacite oko na novosti..... ;)
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la s@ki » Sri svi 15, 2013 7:31 am

daj mi reci, jel tako na svakom forumu stalno zoveš ljude na drugi forum ?
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri svi 15, 2013 8:15 am

Na drugom forumu su prijave za noćenja,majice,aparaturu pa onda valjda treba pogledati to sa vremena na vrijeme. Ako se ne varam dogovor je bio da na ovom forumu nećemo ništa dogovarati oko Triode Festivala tako da je jedini izvor za informacije diyaudio.com.hr.
Khadgar2007

PostPostao/la micro » Sri svi 15, 2013 9:04 am

Ja sam ima dosta godina na ebaju kupio takav trafo ali digitalni za citavih 30 funti i to novu ne koristenu a koristim je sa LR21 rucicom, moram ja da poslikam nesto sto sam platio 200 funti i to polovno, ameri su to radili kao profi lemilice, za koju kazu neki koji su je koristili da je mama za ovu welericu:)
micro

PostPostao/la audio kutak » Sri svi 15, 2013 4:23 pm

s@ki napisao:daj mi reci, jel tako na svakom forumu stalno zoveš ljude na drugi forum ?

ne, ovo je jedini forum gdje sam to napravio iz jedinog razloga: mnogi su zaboravili na vrijeme otiči na onaj forum i pročitati što ima...a manje od pola ljudi me nije uopče ni kontaktiralo! kaj bi ja sada trebao svakog posebno zivkati
na mobitel ili kućni? mislim da ne.... i jedina svrha je bila da ih ovim maleckim postom samo podsjetim....

Ako sam time što sam tu napisao i samim time koga uvrijedio, ispričavam se unaprijed....

Khadgar2007 napisao:Na drugom forumu su prijave za noćenja,majice,aparaturu pa onda valjda treba pogledati to sa vremena na vrijeme. Ako se ne varam dogovor je bio da na ovom forumu nećemo ništa dogovarati oko Triode Festivala tako da je jedini izvor za informacije diyaudio.com.hr.

pa ne dogovaram ništa.... samo sam podsjetio zaboravne.... ;) valjda se to smije?
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la davorin » Sri svi 15, 2013 4:41 pm

Danas ulovljene, očišćene, pofrigane, polivene, pojedene i zalivene! :obscene-drinkingbuddies:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica