DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la stressman » Pon ruj 02, 2013 2:25 pm

4 ohma su. snaga ti je tu negdje 5-10w...
as vintage as it gets

Slika
stressman

PostPostao/la sonny » Pon ruj 02, 2013 3:04 pm

I ako mogu primjetiti, apsolutno nebitna za cijelu ovu priču :)
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la mishox » Uto ruj 03, 2013 1:33 pm

ekipa, da li netko znade gdje u ZG mogu otfurati zvučnike na promjenu ovjesa?
---------------------
http://www.misho.info
mishox

PostPostao/la davorin » Uto ruj 03, 2013 1:41 pm

mishox napisao:ekipa, da li netko znade gdje u ZG mogu otfurati zvučnike na promjenu ovjesa?

?? :o
Pa to bi mogao i sam! Do prije 10-ak godina sam to radio sam, barem dok sam dobro vidio!
Ukoliko si kupio nove ovjese, siguran sam da bi to mogao obaviti i sam, naročito ako je u pitanju samo vanjski ovjes/centrator.
davorin

PostPostao/la mishox » Uto ruj 03, 2013 1:50 pm

a gle. nisam do sada nikad radio. trebam nabaviti i nekakvo ljepilo za to. Sastrugati staru gumu.
Nisam nabavio ovjese.
---------------------
http://www.misho.info
mishox

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto ruj 03, 2013 1:55 pm

Evo nekoliko link na nekoliko ljudi/firmi koje to rade.

http://www.audiofil.net/forum/forum_posts.asp?TID=12770" target="_blank
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la s@ki » Uto ruj 03, 2013 2:00 pm

senf, trešnjevka
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la micro » Čet ruj 05, 2013 1:29 pm

Neko je upoznat sa time pa neka mi odgovori.

Istekao mi 2-godisnji ugovor sa T-comom za adsl, obavjestili su me 15-tak dana prije da ce mi ugovor isteci, nisam potpisivao nista niti ih zvao da produzim osim sto sam nastavio korisiti internet jos oko 8 mjeseci , cekao u medjuvremu mozda i vise od 6mj da t-com da dozvolu H1 da mi oni ukljuce svoj internet.

Pre neki dan dobijem obavjest iz poste , ne iz T-coma da moram vratiti opremu koju sam zaduzio od T-coma u roku od 10 dana ili ce mi naplatiti vrijednost opreme, tomsonov ruter i adapter pisalo u pismu, nazovem telefon za kontakt i pitam gdje treba odnijeti kaze mi glavna posta. Odnesem , tip mi kaze ( ne T-com nego HR posta) da nisam donio kablove , filter i telefonski kabl, ajde kuci i pokupi i to i donesem i to ,takodje da donesem i kutiju :?: :?: ali kutiju ako nemam oprostice mi, ej cuj ovo da im 3 godine cuvam kutiju od uredjaja.

Kod razduzivanja tim trazi da potpisem neki papir i daje mi fotokopiju onog papira za zaduzivanje opreme koliko ja vidim, tu se posvadjam sa njime, kazem to moze i moja baba da fotokopira i da mi. Dobio sam odgovor to je to , uzmi ili ostavi.

Imao prije VIP-netov bezicni ruter koji je kostao oko 2500kuna onda i kad sam ga odnio kod njih da razduzim oni me u cudu gledaju sta ce im to , otplatio sam ga.

Ovaj ruter koji kosta frakciju toga novca T-com nije mogao amortizovati za 2 godine i 8 mjeseci koristenja ili je kvaka da mi naplate 500kn koliko to navodno vrijedi ako ne vratim opremu za 10 dana.

Da li je to njihova praksa da tako da kradu ili?

Inace tek sad vidim koliko je smece bio taj njihov ruter kad sam dobio ovaj od H1, jedno 5 puta manji , pretpostavljam i manja potrosnja i konektuje od paljenja uredjaja do uspostavljanja veze 15-20 sekundi onaj je trebao 3-5 minuta.
micro

PostPostao/la s@ki » Čet ruj 05, 2013 2:10 pm

Koji si router dobio/vratio od Tcoma?
Ukoliko se radi o Thomson 780WL, 782, Siemens sx763 ili novodostupnim ADB za njih te mogu zajebavat.
Za Zyxel, Siemens 555, DLINK i sl stare uređaje vjerujem ne jer ih ni tehničari ne vračaju prilikom zamjene na smetnji i sl.
O čem se zapravo radi:
Pred cca 3-4 godine je Tcom promjenio politiku vezanu uz opremu i sva oprema od tada zamjenjena ili prodana postaje vlasništvo Tcoma a ne korisnika kako je bilo do tada. Tu praksu imaju gotovo svi operateri.
Naime, prije toga si ti bio odgovoran za modem te si u slučaju kvara na istom a da nije pod garancijom imao opciju produljiti ugovor i dobit ga za kunu ili platiti, ako se ne varam 800kn jednokratno.
Nakon promjene tog pravila u slučaju bilo kakvog kvara Tcom ti sam mjenja router no očito si ga na kraju korištenja usluge dužan vratiti no koliko je zapravo taj period nisam 100% upoznat obzirom da nemam doticaja s onim nakon što korisnik ode.hmmmm....zapravoi imam u onom trenutku kad pređe drugom operateru :lol: :doh:

ako će ti faliti koji dio ili komplet router javi pa... :whistle:
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la micro » Čet ruj 05, 2013 2:38 pm

Neki od thompsona, velika kutija koja se uz to strahovito i grije za razliku od ovog H1 malog kineza , ne mozes zamjeniti sa istim tipom rutera jer provjeravaju serijski broj rutera a ne samo model :D

U biti nije problem povrat opreme, bio bi problem da sam ga bacio u smece a da su cekali jos malo zavrsio bi u kanti.
micro

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica