DIY Caffe

Re: DIY Caffe

PostPostao/la sonny » Čet pro 05, 2013 11:13 pm

Moj prijašnji mačak je redovito gurao njušku u bas reflex subwoofera...

Ma mačke su zakon !
cat-in-the-box.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la stressman » Pet pro 06, 2013 12:08 am

2013-12-04 22.12.35.jpg

jel'da?

moje se umorile od citanja sf-a :mrgreen:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
as vintage as it gets

Slika
stressman

PostPostao/la ziki » Pet pro 06, 2013 1:41 am

pamook napisao:... :P uhvatio sam sebe kako mantram "vratice se Valter" uz pripadajuci kraj recenice (vlasnistvo Dubioza Kolektiv) pa rekoh daj original. Nafrljacio, i zacudio se sto macak ni da bi se pomaknuo, unatoc ataku od strane zvucnika, i od mene s druge strane... a pouzdano znam da nije gluh (imao sam gluhog macka)... al me vise nasmijalo sto se utaborio u sredini, a obicno je gore na trosjedu desno... valjda je nasao sweet spot :lol:

eto...

Abide, reci nam de, imal tu manipulacije :think:

Klinci ne diraju lampe?
ziki

PostPostao/la Dean » Pet pro 06, 2013 7:52 am

A što bi mu dirali? Pa svako malo im da neku za igranje,pa im više nije interesantno . :lol:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la pamook » Pet pro 06, 2013 9:45 am

ziki napisao:

Klinci ne diraju lampe?[/quote]

ne, uopce ih ne tangira, iako su na nezgodno-pristupacnom mjestu :P ... jedno (kratko) vrijeme je bila fora dizat tati zivce jer je rekao da se ne dira, pa je stavljen "lovac" dolje desno (JVC tuner, iskljucen iz struje)... tri puta su klik-klak sa prekidacima, i prestalo bit zanimljivo :lol: ...

za lampe sam ih (kao i za lemilo) par puta upozorio da se ne dira jer je vruce, i zbilja nisu cackali :pray:

A i Dean je dao dobar odgovor, imaju oni svoje lampe i ostale skalamerije, proizvodnja (nazalost) ne trpi :lol: :lol: :doh: ... negdje u sobi im je krepani HP laserski printer u koji trpaju sitnez (autice, gormite i ostalo) na mjesto tonera, a ako bas zapile da bi "i oni nesto rastavljali i sarafali) dobiju po jedan onaj plasticni osvjezivac prostora na baterije, ima dva krizasta sarafa a velik... pa rastave, stariji poslije zice "zalemi" selotejpom (mamina skola, sve se moze sa selotejpom i OHO ljepilom :shock: ) i mir... bilo me u pocetku frka, ali pokazalo se da imam srece :D

a evo i ostatka moje brkate čete...

Mee-tsa i Otto (i Sveprisutni Ogi) ... onaj pred zvucnicima je Hector... ima i mama-mee-tsa, ali je vecinom negdje odsutna osim pri hranjenju i kad se treba omacit :doh:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la zuzi » Pet pro 06, 2013 12:10 pm

bandić.jpg
Na upit kako svira gazdin projekt, Bandić odgovara na slijedeći način
zuzi

PostPostao/la Dean » Pet pro 06, 2013 7:47 pm

Hmmm
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la tom_hifi » Pet pro 06, 2013 9:49 pm

Ova je za našeg "crvenog" Deana

Slika

Naravno, on je za fotoaparatom kao i kod "picigina" :D :geek:
tom_hifi

PostPostao/la Khadgar2007 » Ned pro 08, 2013 9:46 pm

Sutra će biti treći dan kolinja, za tatinog prijatelja kod kojega idemo u kolinje četvrti. Dvije svinje i pet jaraca i moja polovica(svinjska naravno). Tko je izmislio koze i jarce ima da porazgovaram sa njime, to meso ne bi skinuo od kosti u komadu da ga jebeš,kada pokušaš odvojiti meso ostane više na kosti nego u ruci. Nadam se da će kobase od toga mesa ne biti dobre već vrhunske jer u protivnom nikada više ne želim trančirati bilo ča osim pajceka. :lol:
Tako da su svi DIY poslovi sada u standbyu do daljnjega. Danas sam napokon imao vremena kada sam došao doma da istopim ono malo špeka ča mi je ostalo od polovice.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica