Ubacio je intrigantan pojam i možda se netko upeca Inače, elektroničku (mudrije zvuči "digitalnu") zaštitu ima praktički svaki prenosni cd CD samo što se ko svakoga drugačije zovu. ESP (Electronic Shock Protection ) kod Sonyja, ESP (Electronic Skip Protection) kod Philipsa i sl.
zasto bi ih bilo briga? dokle god je oglas ispravan i nitko nikoga ne vara, nema problema. Druga stvar je primjerice sa ekipom koja negdje zakamuflira "prodajem sliku uređaja za 10 000 €". No i njima ne mogu ništa ako lijepo piše. to što je netko dovoljno bedast da ga kupi po toj cijeni....jeziga
davorin napisao:E-Bay i Pay-Pal imaju interes da se artikal proda što skuplje, jer od prodavača uzimaju postotak za svaku transakciju, a ne fiksni iznos!
znam davorine, znam.... znam da ebay žmiri na jedno oko... iz vlastitog iskustva i iskustva mog frenda... nažalost...
Uopće Ebay ne žmiri na jedno oko ovdje. Ako staviš artikl s cijenom 20.000€ što briga Ebay ako ga netko kupi? Ebay je samo posrednik. On štiti kupca u puno slučajeva i zaista imam vrlo pozitivnih iskustava s ebayom, no, ako još i počne ljude ograničavati s cijenama koje stavljaju, onda to više neće biti to. Svatko ima pravo potraživati količinu novaca koju želi, no, tko će mu platiti za to, to je drugo pitanje. A ovaj ako je već prodao 190 komada, očito mu jako dobro ide u tome. Pitam se na koji način. Mogo bih i ja nešto izmisliti