Cindra napisao:Evo jednog višegodišnjeg projekta koji se lagano privodi kraju. Ovo je preddiplomski (4. godina), još obrana diplomskog i to je to, magisterij. Bacc. riješen sa pohvalom, bio u samom vrhu generacije na politologiji.
Inače je Leon dečko sa cerebralnom paralizom od rođenja, pa je samim tim uspjeh još veći.
Ali to nije sve...
Još na prvoj godini je majstor skužio da se unutar Zagrebačkog sveučilišta izborni predmeti koje sluša i polaže mogu mijenjati sa predmetima na drugim fakultetima ako si u prvih 10% po ocjenama, tako da smo ukupno išli na 4 fakulteta jer si je birao ono kaj ga zanima pa je tu bilo puno filozofskog fakulteta, PMF i filozofsko-teološki...uglavnom dosta vožnje i čekanja da završe predavanja. Davno smo odustali od javnog prevoza jer to ne valja ništa.
Referadama je to, naravno, bila administrativna mora, ministarstvo je donijelo propis ali fakultetima je trebalo 2-3 godine da usklade sustav, pa za svaki položeni predmet na drugom faxu treba priložiti 6 (i slovima ŠEST) papira sa pečatima sa od različitih ureda i bit fin ko pekmez od marelica sa uredskim moljcima. O drami sa referadama neću ni pričati, mali je probio led sa takvom praksom i oni su kolabirali. Uglavnom, sve je sam sredio i stavio ih u red.
Usput si je i našao posao od doma za neku stranu informatičku firmu koja razvija AI. Preko student servisa istina, al ipak...
E da, sluša Yes, The Who, stari Genesis, YU rock i tome slično. Složio sam mu Wiim pro+ streamer, Audio Analogue Primo i Acoustic Energy Aelite 1 privremeno dok mu ne složim samostojeće, vjerojatno TQWT sa Mark Audiom Alpair 10.3 ili nekaj sa CHR 120, samo da uhvatim vremena.
Velika mu je želja imati lampaša, to ne znam napraviti al nekaj ću već skemijat.
Eto, da se malo pohvalim
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 6 gostiju