grunf napisao:ekipa ,ko je ovdi bia majstor

Iako sam odlučio da se više ne javljam na forumu, moram još jednom (vjerujem zadnji put) reagirati.
Htio sam već tražiti da me se "anonimizira" ali ima tu još dosta dragih i dobrih ljudi s kojima komuniciram kroz forum.
Uglavnom, "protjerali ste me (neki akcijom nek odustvom akcije

i ne mislim se više natezati s ljudima koji to ne zaslužuju zbog svake riječi koja nekom nije sjela.
Htio sam već ukinuti i slike svojih radova (mogu to) ali još nisam do kraja odlučio mada sam blizu jer vidim da ono što sam objavljivao i nije posebno zanimljivo..
Javljam se samo zbog ovog bezobraznog Grunfovog posta.
Svi znaju na kojeg "majstora" aludira ali njegov nedostatak takta i japaja mentalitet mu nije dozvolio da se suzdrži.
Ne znam što je našao u onim TANTALIMA koje je zaokružio???
Nadam se da je pogledao šemu i skužio o čemu se radi.
Da, zamijenio sam ih s kvalitetnijim i primjerenim kao što sam zamijenio i ostale kondenzatore koji su daleko promašili tolerancije a sigurno su i kao novi bili lošiji od (oh hereze) crvenih WIMA.
Što sam trebao? koristiti isto takav NOS šrot (kojeg imam u skladištu koliko hoćeš)?
Bez brige, i ja nabavljam "u Mauzera", ali samo zato što imaju dosta toga bez obzira na to što je i njihov izvor bogtepita gdje.
Možda sam te usrane tantale ukrivo postavio pa ih možda nisam poravnao i ugrozio estetski doživljaj (vidim da kritička analitika radi na 100%

) ili što?
Ne bih se javljao zbog tih stupidnosti već zbog toga što je Grunf beskrajno maltretirao vlasnika (ne želim to reproducirati) pljujući po svakom detalju.
Srećom dečko ga je prokužio i odhebao, isto kao i ekipa na novokomponiranom audiofil.org tako da je plačući i demonstrativno "otišao" ali na kratko i podvijena repa se vratio

Pitanje je samo kad će opet krenuti sa svojim mantrama.
Grunf, oprosti na ovim riječima ali kompliciran si i pokušaj smoći snage cijeniti i druge, bez zajedljivosti jer ispadaš teško japajakalo.
Ako već ne želiš (možeš) pomoći nemoj blatiti.
Inače, preamp radi odlično. Sva mjerenja su mu isto takva, a s do kraja odvrnutim potenciometrom i zatvorenim ulazom na 2 x 300 W izlaznom pojačalu ne čuje se praktički ništa iz zvučnika.
Kad je stiglo, bujalo je zujalo, krckalo i koješta drugo. Ako ništa drugo, znam takve stvari dovesti u red.
Trenutno je kod mene i dodatno ga "usviravam (čitaj: uživam)

Na kraju, jednom za svagda.
NE, ne radim ništa za novac pa nikomu neću uzeti posao.
Dečko je platio samo dvije cijevi (ne meni) i manji dio materijala. Posao i dvije druge cijevi su bile gratis.
Mlad je i "vruć" i uvijek mi je drago napraviti uslugu takvima iako si može priuštiti koješta.
Bilo je puno posla s pretpojačalom ali meni je to veselje i zabava kad tu i tamo nađem malo vremena.
Konkretno, radi se o pretpojačalu LUXMAN CL32 iz sedamdesetih.
Nije nekakav vrh svijeta, jednostavno je, lijepo napravljeno i dobro radi.
Treba voditi računa o tomu da je stari uređaj samo stari uređaj i nikakav refreš sa struganjem preklopnika, potenciometara i sl. od njega NEĆE napraviti novi. To je uglavnom dobro kao "marketing" i često prevelika revnost može napraviti više štete od koristi.
Može uređaj biti bolji od "novog" ali opet ostaje stari uređaj koji može trajati još desetljećima a može se već sutradan vratiti na stol. Zbog toga ne volim od toga raditi biznis jer će te kad tad popljuvati.
Ako nitko onda Grunf i još ponetko

Mislim da se ne moram dokazivati nakon puno stotina uređaja koje sam odradio za razliku od nekih........
Ekipo, bilo mi je drago, a sad dugoročno imam pametnija posla.
Nema potrebe odgovarati jer se više neću javljati.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......