Bepone napisao:ovako je samo sa basom po zadnjoj shemi str 13.. istice se ovaj veliki peak na 60tak Hz gdje ce S.E. amp bez feedbacka ostat bez dovoljnog induktiviteta za ovo ispratit i zabumijat../zato bi bilo ok paralelno zvu onih 27 oma da smanji malo taj problem/
Bepone napisao:ovako je ispalo.. bas naglaseniji, na prelazu izbocina.. i visoki u padu.. difracija jos vise uzdize srednji dio i ispada po ovome jos manji balans. ako je uzivo ok..i visoki nisu tisi toliko.. je malo za se zamislit![]()
joe dalton napisao:Simulacija očito ne vodi računa o tome da je drajver u kutiji. Bas refleks kutija tjunirana na 56Hz. Vidi snimku impedancije na str. 11.
Bepone napisao:joe dalton napisao:Simulacija očito ne vodi računa o tome da je drajver u kutiji. Bas refleks kutija tjunirana na 56Hz. Vidi snimku impedancije na str. 11.
pa da, ne vodi, to su mjerenja drajvera iz datasheeta.simulator za skretnice je to ne za kutije..pa bass ne gledas. makar postoje opcije racuna difrakcije , baffle stepa ali zasad to nisam isprobavao. logicnije mi je to izmjerit na kraju i onda vidjet ca i kako. vidio sam grafove , procitao sam cijelu temu.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost