dao Boh da tako i ostane, bar neko vrijeme jos

.. tamo negdje, do pemzije
... sviralo se danas... i to dobro se sviralo
bas se konacno pojavio i ima ga, e sad - da li fali ili ne, rekao bih da jos uvijek fali zeru... ali nemam trenutno sve elemente za skretnicu - fali mi dva komada zavojnica za bas od 18mH - ako netko ima za posuditi (a da je otpor sto nizi) - pls. neka javi... stavio sam ovo sto imam (6mH 0,2R 1.2mm zica na jezgri) i sve skupa svira puuuuno bolje od kombinacije Fostex/Dual u basu... moram malo odvaditi spuzve iz kutija sutra jer postoji realna mogucnost da da malo vise nafutrao nego sto bi trebalo

... ono, kad imas, pa stavis, pa lako odvadis, nego kad nemas a fali
zvucnici su spojeni tako da su Fostexi (6,8 Oma) spojeni na "4R" izlaz sa izlaznog trafa, a MS-ovi (15 Oma) na "8R" izlaz
fosteksi imaju puno zraka i sviraju svijetlo i otvoreno, u nekim momentima meni (naviknutom na horne bez dodatnog visokotonca i spojene na triode SE) cak pomalo oštro... bass ne mulja, a vidjet cemo kad ga odvojim kako je predvidjeno, cim se nabave zavojnice....
uglavnom - slijedi slusanje, pa vjerojatno bušenje bas reflex otvora, pa slušanje, ali sad - u ovoj kombinaciji - vrijede svake lipe utučene u gorivo za kruženje oko zgrada u potrazi za prikladnim ormarom kraj kontajnera... i naravno, utučenom u drivere
evo dvi` od maloprije
20180115_175314.jpg
20180115_194037.jpg
razina uha prosječno visokog slušatelja od cca 180cm i 120kg je negdje li-la taman na polovici line array-a, eventualno bi se moglo spustiti cijeli sustav za 10ak cm radi univerzalnosti...
e da, a moze i glasno, moze

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.