Diy Bookshelf

Re: Diy Bookshelf

PostPostao/la Bepone » Pet svi 08, 2020 9:27 am

iverica je za nas ok, ona sirova, mrtvo drvo, jadno izgleda, ali smijesno jeftina, a poslije se more furnirat. dugo sam mislio da ne valja dok nisam rekonstruirao jedan KEF concerto koji su od iverice i odlicno sviraju.
drvofiks ljepi sve zivo , zelezo na kamenje cak
Bepone

PostPostao/la Master of disaster » Pet svi 08, 2020 10:09 am

Ja često recikliram stari namještaj za izradu probnih kutija. Drvofix se hvata za plastifikaciju dovoljno snažno da zvučnik to vibracijama ne može rastaviti. međutim dovoljno je malo grublje spustiti ili prevrnuti takvu kutiju da se razljepi, zato obično po stranici zavidam i dva vijka i onda možeš igrati nogomet za takvom kutijom (Ako ne žališ stopala :lol: ).
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Edison » Pet svi 08, 2020 10:54 am

Bepone napisao:drvofiks ljepi sve zivo , zelezo na kamenje cak

A e! Zato ga ameri i zovu "Super Glue"... :doh: :lol:

Bepo, malo ozbiljnosti... ovo citaju i mladji ljudi, bez iskustva s drvofixom...
Edison

PostPostao/la dredder » Pet svi 08, 2020 11:25 am

Master of disaster napisao:Ja često recikliram stari namještaj za izradu probnih kutija. Drvofix se hvata za plastifikaciju dovoljno snažno da zvučnik to vibracijama ne može rastaviti. međutim dovoljno je malo grublje spustiti ili prevrnuti takvu kutiju da se razljepi, zato obično po stranici zavidam i dva vijka i onda možeš igrati nogomet za takvom kutijom (Ako ne žališ stopala :lol: ).

Sve stranice su međusobno povezane tiplama rekao sam kako već, pattex (a ne drvofix koji nije tako dobar) više služi da zadihta rupe, ne želim metal u drvu zato povezujem tiplama ali ako treba zabit ćemo velike šarafe sa imbus glavama da to drže i lijepo izgleda. Šarafi i tako drže drivere i skretnice i svašta znači da ne rezoniraju u zvučniku ali želim ih izbjeći.

Kažem, malo me zvonjava brine limenka bitumena je 54 kn jučer sam potrošio pola kantice, trebat će još 3-4 ruke baciti. Imam ja i opciju b.
dredder

PostPostao/la dredder » Pet svi 08, 2020 11:34 am

Ljudi, sad je ispalo da to zvoni kao sa sv. Duje, hoću reći nije mrtvo kako JA ŽELIM ali riješit ćemo, nemojte mi brinuti.
dredder

PostPostao/la yoke » Pet svi 08, 2020 12:52 pm

Edison napisao:
yoke napisao:onda bi ih nebi radio od iverice,a ako bi, nebi

:lol: :lol:

Odlucno mozda! Ki bi da bi... :lol:

nemoj mi nista govoriti...mislim jedno pisem trece, čitam deseto...zamisli kako mi je tek kad pišem poslovne mailove :lol:
samo sam 4 puta modificirao post da izgleda na nešto :shifty:
nadao sam se da ga nitno nije procitao da tad...vidim da nisam bio dovoljno brz :lol:
yoke

PostPostao/la Bepone » Pet svi 08, 2020 3:14 pm

Edison napisao:
Bepone napisao:drvofiks ljepi sve zivo , zelezo na kamenje cak

A e! Zato ga ameri i zovu "Super Glue"... :doh: :lol:

Bepo, malo ozbiljnosti... ovo citaju i mladji ljudi, bez iskustva s drvofixom...
ja iz svog iskustva pisen, kao i uvijek 8-)
Bepone

PostPostao/la Edison » Pet svi 08, 2020 3:15 pm

yoke napisao:nadao sam se da ga nitno nije procitao da tad...vidim da nisam bio dovoljno brz :lol:

Nema veze. Vrijedi nesto i to sto sam se dobro nasmijao... :lol:
Edison

PostPostao/la Bepone » Pet svi 08, 2020 3:18 pm

yoke napisao:
Edison napisao:
yoke napisao:onda bi ih nebi radio od iverice,a ako bi, nebi

:lol: :lol:

Odlucno mozda! Ki bi da bi... :lol:

nemoj mi nista govoriti...mislim jedno pisem trece, čitam deseto...zamisli kako mi je tek kad pišem poslovne mailove :lol:
samo sam 4 puta modificirao post da izgleda na nešto :shifty:
nadao sam se da ga nitno nije procitao da tad...vidim da nisam bio dovoljno brz :lol:
to tibje od prevec kafe! imat nepovezane misli! :lol: moras se vrtait na pocetak, citat nesto i prstom pratit, pa za mjesec dana ces valjda uvjezbat. di je ona dobra knjiga mentalne mape :P
Bepone

PostPostao/la dredder » Pet svi 08, 2020 10:22 pm

Slika

Slika

Naslage bitumena u velikim količinama. Mislim da se ovako puno obilnije dobije nego prskanjem iz spreja, jedino je nezgodno što se mora stalno okretati da se ne bi zadržavalo na jednom mjestu, i kad se jednom nanese ne smije se opet prelaziti jer će povući već nanešen sloj. Malo je zeznuto ali ide i dosta se dobije od samo 1 kantice.
Zadnja izmjena: dredder; Sub svi 09, 2020 9:56 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
dredder

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Zvučnici