Imam superlux hd681 spomenut u 1. postu (zapravo je spomenut noviji EVO, ali mala je razlika) i ne mogu se sloziti koliko para toliko muzike.
Ove slusalice su mozda PRE svijetle, imaju malo izrazeniji dublji bas(meni to odgovara, pogotovo kod nekih zanrova) koji je dosta kvalitetan , ali kad se srede visoki mogu se mjeriti s puno skupljim slusalicama.
Jedino sto priznajem da mi nisu udobne kao Sennheiser hd515 (velour pads) ili px100 II koje se niti ne osjete.
Srednjim podrucjem nisam bas previse zadovoljan iako to skoro nitko ne kritizira, ali ne moze biti sve bas idealno za tu cijenu.
S ebay-a se jeftino moze rijesiti udobnost ovih stariji, a ove evo mislim da je to rijeseno, a navodno su i malo visoke smenjili.
Pozicioniranje zvuka i igrama je bolje od bilo kojeg headseta, znam da to nema previse veze na ovom forumu, ali ljudi daju solidne novce za sareno smece neznajuci za ove ili slicne.
Mislim da 681EVO mogu biti zanimljive sluske, vjerojatno 2. ili 3. izbor ali mogu naci svoje mjesto za modernu glazbu, pogotovo ako pozelite malo uzivati u kvalitetnom dubljem basu.
Lako je popljuvati ove slusalice kad ih se gleda s pozicije s 3-4k kn, ali u svojem rangu NEMAJU konkurencije.(ispricavam se sto malo vicem

)