3 inch tratrix FLH

Re: 3 inch tratrix FLH

PostPostao/la Master of disaster » Uto pro 12, 2017 10:09 pm

Uiiii naajs! :clap:

Kada vidim kako ti ide, dođe mi da i ja napravim još jedan par. :D Čak imam i neku ideju, ali moram to još razraditi malo...
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Uto pro 12, 2017 10:40 pm

znaci, normalnim rječnikom rečeno - radapciger :D

bravo mladić, ide to tebe!
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Pao Pepeo » Sri pro 13, 2017 12:51 am

Master of disaster napisao:Kada vidim kako ti ide, dođe mi da i ja napravim još jedan par. Čak imam i neku ideju, ali moram to još razraditi malo...

Za 2 incha ?? ( 50mm grlo ) slicne ovima ? Ili

P.S.

pamook nemoj da bepo pocme... :D
Pao Pepeo

PostPostao/la Master of disaster » Sri pro 13, 2017 7:59 am

Pao Pepeo napisao:
Master of disaster napisao:Kada vidim kako ti ide, dođe mi da i ja napravim još jedan par. Čak imam i neku ideju, ali moram to još razraditi malo...

Za 2 incha ?? ( 50mm grlo ) slicne ovima ? Ili

Ne ne, za 2 incha kompresijski driver. S tim da meni nažalost (mislim da je to najbolji oblik) ne paše okrugla horna.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Pao Pepeo » Sri pro 13, 2017 1:54 pm

Master of disaster napisao:Ne ne, za 2 incha kompresijski driver. S tim da meni nažalost (mislim da je to najbolji oblik) ne paše okrugla horna

pa za kompresijski sam i mislio :D
vidi... frend ima ova dva lavora... mislim da su bila za neke 1.75 incha electro voive al cu provjerit
kaze da ih ne bi prodao ( kaze kao da nece... al znas kako to ide :lol: ) ali moglo bi se izvaditi kalup i malo ga preradit za 2 inch i napraviti ih malo lijepse za oko
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pao Pepeo

PostPostao/la Master of disaster » Sri pro 13, 2017 3:11 pm

:o Paaa ono... da! Pitanje samo kako? Inače, ovo mi dosta sliči Yuichievim hornama.
Master of disaster

PostPostao/la Pao Pepeo » Čet pro 14, 2017 1:19 am

Master of disaster napisao:Paaa ono... da! Pitanje samo kako? Inače, ovo mi dosta sliči Yuichievim hornama.

Elektro voice SM-120a naso sam je... tako se zove , e sad.. dali bi ako se preradi na prihvat veceg drivera s drugim karakteristikama radila lijepo je dilema :think: ali ako se ne proba.. trebalo bi se preraditi kalup tako da se je povisi ( poveca razmak između zakrivljenja ) i maknut ona 4 drzaca , da lice kao ove bijele...
moze se samo treba vremena
ti kad ( i ako ) budes krenuo u izgradnju neceg novog otvori temu pa cemo o tome tamo , ja budem pomogao ako treba ;)
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pao Pepeo

PostPostao/la Master of disaster » Čet pro 14, 2017 8:24 am

Da to sa razmicanjem polutki je i meni palo na pamet. Sljedeća kada dođe na red će biti u mojoj temi naravno, ali s obzirom da sam prilično zadovoljan sa onim krnji tractix hornama, prvo ću napraviti veće :mrgreen: horne za bas.
Master of disaster

PostPostao/la Pao Pepeo » Ned pro 24, 2017 11:34 pm

jos sam prosloga tjedna napravio blizanca prvoj horni , trebati ce se ih malo ulickat brusenjem i stukanjem al veci dio posla je obavljen
nemam jos prikladnih zvucnika za ih poslusat kako spada al neke probe sam ipak radio :mrgreen: sa nekim starim TV zvucnicima
Pao Pepeo

PostPostao/la Bepone » Pon pro 25, 2017 8:45 am

super! a sada traktoric!! :lol: 8-)
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Zvučnici