Ne znam jesam li pogodio di ovo stavit i hoće li me admin "brutalno" izbaciti, ali negdje moram pokazati ovaj uradak i to ne zbog konstruktivnosti, već zbog završetka kojemu je kumovao jedan divan čovjek.
No evo ukratko povijesti...
Prije 2 godine uspio sam nabaviti srednjotonac vrhunske vokalne izražajnosti i vrhunske težine (fakat je težak) koji debelo podsjeća na jako dobro poznat Yamahin middle iz NS-1000M kutija. Dobar dio vremena sam okapao po internetu što bi to moglo biti (Yamaha pro ili JVC ili...) dok mi kolega Nik na prošlom Šeratonu nije ukazao na kutiju gdje se to ugrađivalo, makar je kutija već debelo bila napravljena. Totalni tilt. Fakat nisam očekivao da bi to koristio Fisher na modelu STE-1200. No kako bilo srednjotonac se izmjerio, dodao bass VISATON W250S i HF driver Scan Speak D2008/851200, prilagodila skretnica, volumen, ispuna i kutija je zasjala u svom punome MDF sjaju.
I tako je ostalo do ovog ljeta kad sam se uputio u misiju finalizacije kutija da na nešto liče. Sve je demontirano i kutija je dana poštovanom gosp. Deanu u salon ljepote na uljepšavanje.
I eto - danas su te kutije ponovno složene i postavljene u sobu na uporabu. Taman kako treba. Dobar zvuk. I žena zadovoljna...
Deane - hvala Ti za sve što si napravio - svaka čast, kapa dolje.
Prilažem par slikica od prije i od danas s montaže i pozicioniranja.
Gilhooley