Evo registrirao sam se prije par minuta pa da odmah započnem s pitanjima i da predstavim svoju ideju...
Prvu stvar koju bi molio je da me poštedite odgovaranja od ovog projekta tipa; "Ovo je preskupo/neisplativo" ,"Krajnji rezultat je upitan" itd. ... ja sam odlučio što želim i spreman sam potrošiti sate/mjesece/godine i novaca i živaca da realiziram ovaj projekt... tako da molio bih samo pozitivne komentare koji su od bilo kakvog savjeta/pomoći
Inače patim na amere i sve šta je američko jer je jednostavno predobro
Evo malo tehničkih podataka; Širina: 121 cm, Visina: 89 cm, Dubina: 50 cm (Prava komoda
A sada malo o nabavi materijala i svega ostaloga, u HR koliko ja znam nema za kupiti woofer od 38cm a ako i postoji to je auto sub-woofer i cijena je najvjerovatnije "boli glava" a kamoli original JBL-ove zvučnike dimenzija koje meni trebaju, zato cu se više osloniti na ebay jer na njemu ima točnih JBL-ovih modela koje ja tražim u dobrom su stanju a cijena je pristojna, CCA 4000 kn za sve te zvučnike i još po koji detalj, sama izrada kutija ce ostati na domaćem terenu, znači par metara kvadratnih iverice bi bilo dovoljno, sav električni dio ostavljam prijatelju koji je majstor u tome a i sam je već složio desetak zvučnika i razno raznih pojačala...
Eto to bi za sada bilo to, nekakvo polovično predstavljanje projekta, zanimaju me vaša mišljenja i naravno ako znate možda gdje bi bliže Hrvatskoj mogao nabaviti zvučnike ovih dimenzija bio bih zahvalan (Nemoraju nužno biti original JBL-ovi ali da su dimenzije i specifikacije kolko tolko slične) ipak je ovo DIY projekt i nekakv pokušaj replike tako da i neki random zvučnici mogu doći u obzir...